Un bărbat din Paris și-a chemat în instanță fostul angajator pentru un motiv incredibil: se plictisea prea mult la serviciu.

Acesta susține că jobul său la compania Interparfums, între 2010 și 2014, era prea plictisitor și i-a provocat traume emoționale și fizice. Acesta cere despăgubiri de 360.000 de euro.

Francezul e nemulțumit că încasa 3.500 de euro pe lună, dar nu făcea mai nimic. Era responsabil de servicii generale în compania specializată în conceperea și distribuția de parfumuri, dar spune că era considerat omul bun la toate și că i se cereau servicii precum luarea copiilor șefilor de la școală. Lucra cam 20-40 de minute pe zi. Pentru că avea așa de puțin de lucru, de multe ori era trimis acasă.

Potrivit avocatului său, bărbatul a intrat în depresie și a avut un accident rutier din cauza unei crize de epilepsie. A intrat în comă și a avut nevoie de un concediu medical prelungit, potrivit b1.ro.

Compania respectivă susține că el a lipsit peste șase luni de la muncă și că acesta e motivul pentru care a fost concediat în 2014. Cazul este analizat de Tribunalul din Paris, urmând ca o decizie să fie anunțată în iunie.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews