Un bărbat din Paris și-a chemat în instanță fostul angajator pentru un motiv incredibil: se plictisea prea mult la serviciu.

Acesta susține că jobul său la compania Interparfums, între 2010 și 2014, era prea plictisitor și i-a provocat traume emoționale și fizice. Acesta cere despăgubiri de 360.000 de euro.

Francezul e nemulțumit că încasa 3.500 de euro pe lună, dar nu făcea mai nimic. Era responsabil de servicii generale în compania specializată în conceperea și distribuția de parfumuri, dar spune că era considerat omul bun la toate și că i se cereau servicii precum luarea copiilor șefilor de la școală. Lucra cam 20-40 de minute pe zi. Pentru că avea așa de puțin de lucru, de multe ori era trimis acasă.

Potrivit avocatului său, bărbatul a intrat în depresie și a avut un accident rutier din cauza unei crize de epilepsie. A intrat în comă și a avut nevoie de un concediu medical prelungit, potrivit b1.ro.

Compania respectivă susține că el a lipsit peste șase luni de la muncă și că acesta e motivul pentru care a fost concediat în 2014. Cazul este analizat de Tribunalul din Paris, urmând ca o decizie să fie anunțată în iunie.