Membrii legendarei trupe s-au reunit duminică, la Stockholm, cu ocazia unei petreceri private, unde au cântat pentru prima dată după mai bine de 30 de ani.

Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad au împlinit astfel visul tuturor fanilor care, în toți acești ani, nu și-au pierdut speranța că-și vor vedea idolii din nou pe o scenă.

În aplauzele invitaților la petrecerea care a marcat și 50 de ani de colaborare între Björn Ulvaeus și Benny Andersson, membrii trupei Abba au ales să cânte un mai vechi hit, The Way Old Friends Do.

Potrivit Billboard, n-ar fi exclus să asistăm la un concert aniversar, având în vedere că piesele anilor '70-'80 ale trupei se bucură de mare succes.

Membrii trupei au mai fost văzuți împreună pe 21 ianuarie 2016, la Stockholm, cu ocazia deschiderii unui restaurant, dar au ținut să precizeze că nu vor mai urca niciodată împreună pe o scenă.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews