ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A încetat din viață șeful serviciului Administrare Parcări, Liviu Gheorghe Manița, a anunțat pe pagina de socializare Administrația Domeniului Public Satu Mare. Colegii au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Anunțul că Liviu Manița a murit subit a fost făcut ieri, 22 august 2022, de către colegii de la ADP Satu Mare, pe pagina de socializare a instituției, informează Presa de Satu Mare.

„Conducerea si salariatii Serviciului Public Administratia Domeniului Public Satu Mare isi iau ramas bun de la colegul Liviu Gheorghe Manita, cel care a fost sef serviciul administrare parcari. Sincere condoleante si intreaga compasiune familiei indoliate. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, transmite ADP Satu Mare.

Potrivit apropiaților „A murit pe un sezlong în Bulgaria, în concediu... A făcut infarct.” Avea în jur de 50 de ani.

„E greu sa te desparti de un om pe care il cunosti de peste 40 de ani. Coleg de scoala generala, capitan de echipa de cand eram mici in curtea scolii, prieten la multe.

Intamplari din copilarie, coleg la liceu, impreuna anii de liceu la toate chefurile si majoratele. .Intr un an, de Craciun ne am dus cu steaua prin blocuri, imbracati in crai de la rasarit. Iata ca a venit si apusul...

Ne mai ramane sa traim fara el, cu un gol in suflet. O sa l umplem cu amintiri ce nu pier niciodata. Ramas bun, Liviu!”, a scris un prieten pe Facebook.

Și Primăria Satu Mare se alătură mesajele de condoleanțe:

„Ne exprimăm profundul regret pentru trecerea la cele veșnice, mult prea devreme, a colegului nostru Liviu Manița, angajat în cadrul Administrației Domeniului Public timp de 20 de ani, pentru care corectitudinea și loialitatea erau principalele valori ale activității lui profesionale! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Conducerea și colectivul Primăriei Municipiului Satu Mare și Conducerea și colectivul Administrației Domeniului Public”

Deși în România limba oficială de stat e româna anunțul primarului Gábor Kereskényi este dublat și în maghiară, pentru etncii unguri care nu au fost la școală.

În timpul pandemiei maxime, Primăria Satu Mare publica următorul Anunț apocaliptic:

„Centrele de vaccinare din municipiul Satu Mare au nevoie urgentă de medici!

Rugăm medicii să fie în continuare alături de sătmăreni! Vaccinarea este singura cale de a ne recâștiga normalitatea!

Primăria Municipiului Satu Mare solicită sprijinul medicilor pentru a continua lupta împotriva COVID-19! Avem nevoie de medici care au disponibilitatea să lucreze în centrele de vaccinare alături de asistenții medicali pentru a continua intensifica campania de vaccinare din municipiu, astfel încât să fie imunizate cât mai multe persoane.

Primăria Municipiului urmează să mai deschidă alte trei centre de vaccinare, motiv pentru care facem apel către medicii care pot lucra între 6 sau 12 ore pe zi, în funcție de disponibilitate, au drept de liberă practică, dispun de un cod de parafă și asigurare malpraxis, să depună actele pentru a se implica la campania de vaccinare din municipiu!

Rugăm medicii să fie în continuare alături de sătmăreni! Vaccinarea este singura cale de a ne recâștiga normalitatea!

Actele necesare depunerii în momentul aplicării: 

  • diplomă studii,
  • copie acte de identitate,
  • CV,
  • cont IBAN,
  • cod parafă,
  • asigurare malpaxis,
  • număr telefon

Detalii și informații suplimentare la adresa de e-mail: resurseumane@primariasm.ro sau numărul de telefon: 0261.807.561.”