ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Video mai sus cu propaganda oficială a binefacerilor robotizării în „lupta cu Covidul” via South China Morning Post. Mai jos VIDEO 1 cu situația reală:


Cunoscutul jurnalist de pe frontul pandemic Răzvan Dumitrescu comentează realitatea orwelliană din Shanghai:

„ABOMINABIL! Alt cuvant nu gasesc. Ceea ce se intampla in SHANGHAI este pur si simplu animalic si cred ca si asta e un cuvant prea bland! Acest lockdown aplicat in maniera din filmarea VIDEO de mai sus, unei populatii mai mult decat dublu vaccinata (in China s-au administrat 234 de doze la suta de locuitori!) nu poate avea legatura cu virusul, boala, PANDEMIA! Si totusi se intampla, foloseste cuiva, are in spate ceva...De acolo a pornit totul in urma cu 2 ani si nu pot decat sa sper ca nu va veni tot de acolo metoda pe care o vedeti mai sus!!!

Uneori ma intreb daca anumiti indivizi chiar fac parte din specia Homo Sapiens...Inzestrati cu gandire si ratiune, capabili macar de un minim discernamant intre alb si negru sau lumina si intuneric. Imi pun aceasta intrebare citind unele comentarii....Cum ca ar fi fals ceea ce se intampla in SHANGHAI!

Ei le stiu pe toate si in general e adevarat doar ce vor ei sa creada cu orice pret! Nu conteaza ca din cauza lockdown-ului de acolo, barbar de-a dreptul!- sunt blocaje in port si toate firmele de logistica anunta o noua criza a lanturilor de aprovizionare!

Nu conteaza ca pana si ziarele chinezesti scriu de lockdown si ca sunt oameni care traiesc acolo care discuta cu noi. Postez pentru cei care gandesc (si au mintea la purtator cum se mai spune) si explicatiile despre ce inseamna lockdown in China, facute in chineza si engleza (a se vedea video!) pentru ca asa puteti constata ca e ceva pentru vesnicie iar mecanismul e imaginat in asa fel incat sa nu se termine niciodata!”

VIDEO 2: