ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis Guvernului o serie de propuneri pentru a accelera campania de vaccinare, printre care se numără și organizarea unor loterii pentru persoanele vaccinate, precum și acordarea unor bonuri de masă, relatează ȘtiriNews.

Iată propunerea,de-a dreptul aberantă, a ministrului:

"Noi am venit cu propuneri pe care le-am înaintat Guvernului, propuneri care au fost discutate cu Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare.

În acest moment, pe lângă acțiunile pe care le-a pregătit Ministerul Sănătății legate de oferirea posibilității de vaccinare în ambulatorii, în sensul acesta avem pregătită o Ordonanță de Urgență care probabil că va fi promovată în săptămânile următoare, și la domiciliul pacientului de către medicul de familie, am venit, de asemenea, cu propuneri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte, dar și anumite măsuri care să recompenseze și pe cei vaccinați anterior și pe cei care doresc să se vaccineze de acum înainte.

Deocamdată, avem în lucru o propunere pentru acordarea unor bonuri de masă, pentru cei care se vor vaccina de acum înainte, și suntem în discuții, încă nu avem o formă finală, a unor loterii la care să participe toate persoanele vaccinate care doresc acest lucru”, a declarat Mihăilă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews