ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Cel mai infam moment din istoria ultimelor decenii”, așa cum a numit Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, decizia de demolare a unei biserici, nu va mai avea loc, anunță ȘtiripeSurse. În ciuda dorinței primarului PNL al Constanței, Vergil Chițac, judecătorii au decis să suspende procedura de demolare. Judecătoria Constanța a luat hotărârea să suspende procedurile de demolare a Bisericii Izvorul Tămăduirii, după cum afirma și IPS Teodosie.

„Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea ... . În temeiul art. 719 alin. (7) C. proc. civ., suspendă provizoriu executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluționarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 14901/212/2022 al Judecătoriei Constanța. În temeiul art. 719 alin. (8) C. proc. civ., prezenta încheiere se comunică din oficiu și de îndată B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 402 teza finală C. proc. civ., astăzi, 16.06.2022.”, se arată în minuta ședinței de judecată.

Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis că „Respectăm și nu comentăm deciziile instanței”, scrie Ziua de Constanța care a publicat decizia Justiției.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!