ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Rockmond Dunbar, cunoscut pentru rolul său din Prison Break, unde îl interpreta pe Benjamin Miles, poreclit ”C Note”, nu va mai apărea în serialul Fox 9-1-1, după ce a refuzat să se vaccineze, transmite site-ul Info Wars.

Personajul lui Dunbar, Michael Grant, a fost eliminat din serialul 9-1-1 în episodul de luni, surprinzând mulți fani.

Un reprezentant al producției a declarat "Luăm foarte în serios sănătatea și siguranța tuturor angajaților noștri și am implementat un proces obligatoriu de confirmare a vaccinării pentru cei care lucrează în zona A în producțiile noastre. Pentru a asigura un loc de muncă mai sigur pentru toți, personalul din Zona A care nu își confirmă statutul de vaccinare și care nu îndeplinește criteriile de exceptare nu va avea dreptul să lucreze". Aceasta deși vaccinații transmit virusul și se infectează ba chiar și mor.

În timp ce unele instituții media relatează că actorul "a părăsit spectacolul", el a încercat de fapt să depună mai multe cereri de scutire la compania producătoare, dar de a fost refuzat.

"Am depus o cerere de acomodare religioasă și medicală în conformitate cu legea și, din păcate, am fost refuzat de angajatorul meu", a explicat Dunbar. "Convingerile mele sincere și istoricul meu medical privat sunt aspecte foarte intime și personale ale vieții mele pe care nu le discut în mod public și nu am nicio dorință de a începe acum."

Dunbar a adăugat: "M-am bucurat de ultimele 5 sezoane alături de această minunată distribuție și echipă și voi prețui timpul pe care am fost binecuvântat să îl petrec cu acest serial și le doresc tuturor celor implicați numai bine."