ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic internist care a analizat la microscop mai multe tipuri de ser Covid trage un semnal de alarmă după ce a descoperit obiecte ciudate, neidentificate, inclusiv fragmente metalice, structuri „asemănătoare grafenului” în fiecare dintre fiole și o creatură tentaculară, asemănătoare unui organism în mișcare, în serul Moderna, arată LifeSiteNews.

Dr. Carrie Madej, care a declarat că a examinat la microscop conținutul injecțiilor Moderna, Pfizer și Johnson & Johnson a considerat că este „foarte îngrijorător” să descopere în fiecare fiolă lucruri în legătură cu care producătorii nu au fost sinceri - atât de îngrijorător încât a spus că a izbucnit în plâns după ce un al doilea lot i-a confirmat ceea ce văzuse în primul.

Ea a explicat în emisiunea lui Stew Peters că a fost rugată mai întâi de un laborator local din Georgia să examineze la microscop conținutul unei fiole Moderna „proaspete”, pe care l-a verificat să nu fie alterat înainte de a-l așeza pe o lamelă de sticlă sub un microscop compus. „Nu s-a adăugat nimic la soluție, nimic nu a fost diluat”, a spus ea. VIDEO:


„La început, (soluția) părea doar translucidă. Apoi, pe măsură ce se scurgea timpul, peste două ore, au apărut culori. Nu mai văzusem niciodată așa ceva. Nu se întâmpla o reacție chimică. Era un albastru strălucitor și un violet regal, galben și uneori verde”, a spus ea.

Apoi, ea a relatat că, atunci când a întrebat niște ingineri din domeniul nanotehnologiei de unde ar putea proveni acele culori strălucitoare, aceștia i-au răspuns că „singurul lucru despre care știau că ar putea face acest lucru” este o lumină albă care, în timp, provoacă o reacție pe „un material superconductor”. În acest caz, a precizat Madej, lumina albă provenea chiar de la microscop.

În timp, a spus Madej, „toate particulele, toate aceste culori au început să se deplaseze spre marginea” lamei de acoperire. „Avea loc o auto-asamblare, obiectele creșteau. Păreau sintetice”.

Madej a mai observat ceva destul de ciudat: „Era un anumit obiect sau organism, nu știu cum să-i spun, din care ieșeau tentacule. Era capabil să se ridice singur de pe suportul de sticlă. Părea să fie conștient de sine, sau să fie capabil să crească sau să se miște în spațiu”.
 

I s-a părut îngrijorător, dar a spus că s-a gândit: „Poate că a fost o întâmplare, într-un fel, poate că a fost doar acea fiolă”.

Ulterior, același laborator a obținut mai multe flacoane dintr-un alt lot de fiole Moderna, precum și o fiolă J&J. Madej a fost îngrijorată să vadă aceleași lucruri pe care le observase în prima fiolă.

„A mai apărut încă una dintre acele structuri cu aspect tentacular”, a spus ea. „Aceasta se afla acum complet sub lama de acoperire, așa că nu se putea mișca pentru că nu era pe margine, dar nu-mi venea să cred că am mai văzut încă una. Același lucru”. Madej a văzut, din nou, cum după un timp au apărut „aceleași culori”, la fel ca și fibrele.

În flaconul J&J, a spus Madej, era „cu siguranță o substanță care semăna cu grafenul. Toate aveau structuri asemănătoare grafenului. Dacă erau, într-adevăr, sau nu, nu am posibilitatea de a le testa în acest laborator, pentru a putea ști, dar așa păreau a fi”.

Conținutul fiolei prezenta, de asemenea, „substanțe grase, o substanță cleioasă asemănătoare unui lipici care ar fi considerată un hidrogel, în ambele”. 

Și în fiola J&J au apărut „culori”. „Culorile erau diferite, un fel de culori pastelate fluorescente. Din nou, erau și multe structuri sintetice acolo.” Madej a observat, de asemenea, multe „structuri inelare sferice” în conținutul J&J.

„Nu am mai văzut așa ceva până acum. Nu ar trebui să se găsească în aceste injecții. Ce vor face ele unei persoane? Ce îi vor face unui copil? Am început să plâng când le-am văzut a doua oară la microscop, pentru că a fost o confirmare a tot ceea ce am văzut prima dată”, a spus Madej.

Madej a apărut din nou la emisiunea lui Stew Peters pe 20 octombrie pentru a vorbi despre ceea ce a descoperit într-o fiolă de ser Pfizer, precum și într-o altă fiolă J&J. „Ceea ce văd la toți acești producători sunt substanțe sintetice, asemănătoare grafenului, precum și aceste tuburi de nanocarbon”, a spus Madej. VIDEO: 


„În această fiolă de J&J”, Madej a văzut „sfere, care nu erau bule de aer”. Ea a continuat: „Sunt multe astfel de inele și, pe măsură ce trecea timpul, acestea deveneau din ce în ce mai subțiri și se extindeau, pentru ca în cele din urmă să scoată un material gelatinos - nu sunt sigură ce era, dar în interiorul acestor sfere se aflau diferite tipuri de lucruri. Deci sunt aproape ca o structură de distribuție, asta făceau.”

Pe unul dintre aceste inele, Madej a văzut ceea ce „părea a fi un organism translucid care se învârtea, și înainte și înapoi”. Madej a crezut inițial „că este un alt parazit al apei”, dar după ce a continuat să-i observe mișcările, „s-a gândit că poate se mișca într-un mod mai robotic”.

Madej a văzut „același tip de lucruri sintetice” în injecția Pfizer, precum și „ceva care seamănă cu teslaforeza”. Asta în momentul în care aceste mici particule negre, metalice, asemănătoare grafitului, încep să se unească în șiruri, ca o pânză de păianjen. Fac acest lucru prin intermediul oricărei forțe externe - ar putea fi lumină, ar putea fi o forță magnetică, ar putea fi un impuls, ca de exemplu o frecvență. Oricum, toate aceste mici particule se uneau și își formau propria lor rețea neuronală, sau propriile fibre sau fire.”

După ce a ascultat descoperirile lui Madej și a văzut materialele foto și video pe care aceasta le-a furnizat, Peters a comentat: „Parcă mă uit la un film de categoria B foarte prost, un film de groază”.