ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Australia seamănă tot mai mult cu Gulagul comunist. Iar provincia New South Wales, care include metropola Sydney, pare să fie locul celor mai teribile experimente pe oameni.

Guvernul din provincia australiană New South Wales și-a arătat mărinimia față de persoanele „complet” vaccinate, acordându-le încă o oră de recreere pe zi în afara casei, pe lângă cea pentru exerciții fizice.
 
Autoritățile locale le-au acordat rezidenților vaccinați cu două doze „să părăsească domiciliul pentru o oră de recreere, pe lângă cea de exercițiu fizic”.

Ziarul australian 9 News relatează că „premierul Gladys Berejiklian a declarat că cifra de vaccinați de șase milioane atinsă în această săptămână va permite o mică restaurare a libertății în cazul rezidenților vaccinați”.

Articolul adaugă:

„Din 13 septembrie, celor care locuiesc în regiunea guvernării locale NSW li se va permite să petreacă o oră în plus de recreere afară, dacă toți adulții din locuință sunt vaccinați complet.”

Și indicația guvernamentală precizează cu mărinimie:

„Aceasta este în plus față de deja permisa oră pentru exerciții fizice, ceea ce înseamnă că rezidenții vor putea vizita un parc.”
 
VIDEO:

 
Sub pretextul combaterii COVID-19, Australia a impus unele dintre cele mai draconice restricții din lume. Inclusiv scoaterea armatei pe străzi

Scenele cu cetățeni, inclusiv copii, vânați și brutalizați de poliție au devenit un lucru comun în Australia.

Amenzile pentru încălcarea restricțiilor sunt uriașe, iar autoritățile le cer cetățenilor să nu discute unii cu alții, nici măcar dacă sunt vecini, și au declarat că ceea ce persoanelor nevaccinate le va fi îngăduit să facă în comunitate „va trebui controlat și limitat”.