ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coaliția pentru Națiune a celor „4 mușchetari” Iulian Capsali, Răzvan Constantinescu, Dan Chitic și Aurelian Popa s-a prezentat azi în fața națiunii printr-o conferință de presă la București (video integral mai jos). Până acum, ca persoane publice, s-au implicat în proiect și cunoscutul avocat Toni Neacșu, medicinistul Daniel Popescu, fost președinte al Ligii Studenților din România după Marian Munteanu și, surpriză!, actorul Dan Puric, după cum s-a aflat azi. Celor „7 samurai” li s-a alăturat și colaboratoarea noastră benevolă Cristina Isabela Lăpădătoni, cărei îi urăm succes!

CRISTINA ISABELA LĂPĂDĂTONI: AM ALES

„V-am spus de mult că iubesc dreptatea, iubesc oamenii sinceri, asumați și am un respect deosebit pentru cei care au curajul să spună adevărul, mai ales într-o societate în care „se trăiește bine” prin minciuni și ipocrizie!

Pentru a mă implica, aveam două variante: să fac acest pas într-o echipă veche, cu mulți „scheleți” prezumtivi în dulap, unde poate munceam mai puțin (pentru că deja sistemul și mecanismele sunt formate), sau să mă asociez cu niște oameni „noi” pe scena politică, sinceri, curați, credincioși si inteligenți, care au dovedit aceste trăsături în ani și ani.

Am ales a doua variantă, am ales Coaliția pentru Națiune!

Dumnezeu să ne ajute, să ne dea înțelepciune, să nu ne ia niciodată empatia față de semenii noștri si să ne dea putere să îi ajutăm!

Îmi iubesc țara si am curajul să cred că va fi bine; într-o zi, trebuie să fie mai bine decât este azi!”

„Există o mentalitate greșită in această societate, insă nu o să pot să o schimb eu, nici nu imi propun, nici nu mă zbat pentru așa ceva, nu am acest țel in viață. Trăim in societatea in care tolerăm ministri și premieri agramați, incapabili să țină un discurs public fără să nu se facă de rușine, dar nu acceptăm o femeie care are grijă de aspectul ei fizic.”, mai scria Cristina Isabele Lăpădătoni înainte de lansarea de azi. VIDEO:

VIDEO INTEGRAL: