ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Declarația Zilei vine de la Sărbătoritul Zilei: Gheorghe Piperea. El arată că boicotul românilor față de campania de vaccinare e un adevărat referendum sau un vot de blam față de eșecul clasei politice în gestionarea pandemiei. Care pandemie se va termina, probabil, în luna iunie, o dată cu începerea campionatul european de fotbal.

„Acest referendum prin boicot (față de vaccinare) arată clar eșecul acestei plandemii, faptul că oamenii au înțeles până la urmă că nu e vorba de o chestiune de sănătate publică, ci o chestiune de geopolitică și de rapt, de piraterie economică.

Produsele cumpărate cu miliarde de euro, din banii noștri, de birocrații europeni, or să se strice pe câmp.

Curând, probabil la campionatul european de fotbal din iunie, plandemia se va fi fâsâit.

Așa că_Cîțu, cel care ieri arunca cu disperat afirmația „noi trebuie să eliminăm vocile critice care încă se mai opun imunizării”, ar face bine să se pregătească nu numai de demitere, ci și de vremuri grele, de petrecut după gratii. Cândva, individul își punea un tricou cu care ieșea în stradă, la protestele hashtagrezist, pe care scria #nuluămprizonieri. Este timpul să vadă pe propria piele cam ce ar putea însemna, literalmente, acest mesaj.”
 
Mai multe pe această temă puteți citi în editorialul d-lui av. Gheorghe Piperea: Europa și România boicotează Plandemia.