ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biden va participa la patru summit-uri în cadrul celor șapte zile planificate pentru a sta în Europa. Președintele american va urma să se întâlnească cu nume proeminente, precum: Boris Johnson, Regina Elisabeta și Vladimir Putin, potrivit Aleph News.

Biden și-a propus să vorbească despre spiritul unei unități cu Uniunea Europeană, dar și despre provocările la adresa țărilor democratice. Cea mai așteptată întâlnire fiind la Geneva, cu liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Pe lângă aceste întrevederi, Biden a promis că va sublinia angajamentul Statelor Unite și Europei de a apăra drepturile și demnitatea omului.

„Turneul meu prin Europa este despre unirea democrațiilor din întreaga lume”. 

Summitul SUA-UE va avea loc în capitala Belgiei, la scurt timp după summitul NATO din Bruxelles, iar întâlnirea cu Putin va avea loc pe 16 iunie, la Geneva.