Portalul „Corbii albi”, care se vrea unul de „contact român-maghiar” și la care semnează câțiva români, nu este altceva decât o propagandă găunoasă antiromânească în limba română, scrie Dan Tanasă pe blogul său.

Despre motivele pentru care consider că acest portal este o propagandă în limba română în favoarea unor deziderate antiromânești, de federealizare a României, m-am pronunțat aici, spre exemplu. Ardoarea cu care câțiva români publică materiale disprețuitoare la adresa României, a românilor și a istoriei și simbolurilor românilor îmi pare grețoasă.

De această dată vreau doar să punctez un nou exemplu care-mi întărește convingerea cu privire la fățărnicia românilor care semnează articole pe acest portal.

Atunci când primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, amendat pentru ofensă adusă însemnelor naționale, același personaj care i-a amenințat pe românii din județele Covasna și Harghita că vor avea soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi, dacă România nu va acorda mult visata autonomie teritorială pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc, promovează articole de pe acest portal este evident că scrierile sunt pe placul propagandei revizioniste maghiare.
 
Citiți articolul integral AICI.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews