ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Portalul „Corbii albi”, care se vrea unul de „contact român-maghiar” și la care semnează câțiva români, nu este altceva decât o propagandă găunoasă antiromânească în limba română, scrie Dan Tanasă pe blogul său.

Despre motivele pentru care consider că acest portal este o propagandă în limba română în favoarea unor deziderate antiromânești, de federealizare a României, m-am pronunțat aici, spre exemplu. Ardoarea cu care câțiva români publică materiale disprețuitoare la adresa României, a românilor și a istoriei și simbolurilor românilor îmi pare grețoasă.

De această dată vreau doar să punctez un nou exemplu care-mi întărește convingerea cu privire la fățărnicia românilor care semnează articole pe acest portal.

Atunci când primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, amendat pentru ofensă adusă însemnelor naționale, același personaj care i-a amenințat pe românii din județele Covasna și Harghita că vor avea soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi, dacă România nu va acorda mult visata autonomie teritorială pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc, promovează articole de pe acest portal este evident că scrierile sunt pe placul propagandei revizioniste maghiare.
 
Citiți articolul integral AICI.