Portalul „Corbii albi”, care se vrea unul de „contact român-maghiar” și la care semnează câțiva români, nu este altceva decât o propagandă găunoasă antiromânească în limba română, scrie Dan Tanasă pe blogul său.

Despre motivele pentru care consider că acest portal este o propagandă în limba română în favoarea unor deziderate antiromânești, de federealizare a României, m-am pronunțat aici, spre exemplu. Ardoarea cu care câțiva români publică materiale disprețuitoare la adresa României, a românilor și a istoriei și simbolurilor românilor îmi pare grețoasă.

De această dată vreau doar să punctez un nou exemplu care-mi întărește convingerea cu privire la fățărnicia românilor care semnează articole pe acest portal.

Atunci când primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad Andras, amendat pentru ofensă adusă însemnelor naționale, același personaj care i-a amenințat pe românii din județele Covasna și Harghita că vor avea soarta sârbilor din Kosovo, masacrați de albanezi, dacă România nu va acorda mult visata autonomie teritorială pe criterii etnice a așa-zisului ținut secuiesc, promovează articole de pe acest portal este evident că scrierile sunt pe placul propagandei revizioniste maghiare.
 
Citiți articolul integral AICI.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.