ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul oftalmolog Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală,  reafirmă că nu crede în vaccinul anti-COVID pe motiv că ”a fost fabricat într-un timp foarte scurt”.  Afirmațiile medicului Monica Pop vin în contextul în care președintele Iohannis a proclamat că vaccinarea anti-COVID-19 este o chestiune de securitate națională și a anunțat convocarea, la Cotroceni, a unei ședințe cu ministrul Apărării, ministrul de Interne și cu ministrul Sănătății, pentru a discuta despre vaccinarea împotriva Covid-19.

”Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul președinte, că vaccinarea este o problemă de securitate națională. Dar e vorba de vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte nocive mai târziu. Mie mi se pare că vaccinul acesta a fost fabricat într-un timp foarte scurt. Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere, dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost obligatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a personalului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea. Nu mă voi vaccina. Nici în prima și nici în altă tranșă. Cel puțin, deocamdată! Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul”, a spus Monica Pop, la Antena 3. La același post TV, într-o altă intervenție, medicul a sugerat că vaccinul ar putea duce la leucemie.

Monica Pop a lansat și pe pagina sa de Facebook câteva întrebări  legate de vaccinul anti covid.

„CORECT INFORMATI?! PROSPECTUL?
OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE :

1. Care sint CONTRAINDICATIILE acestui vaccin? Afectiuni, sarcină, vîrstă??!!
2. Copiii mici care sint oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?
3.Care sint efectele adverse cunoscute pină acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?
4.Daca au fost unii pacienți reinfectati ( dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?
5. Cei care au avut boala MAI FAC VACCINUL? La ce perioadă?
6.Cum putem convinge un pacient caruia i s-a declansat o alta afectiune dupa vaccinare că nu vaccinul este cauza ?(e perfect posibil sa nu fie)
 
UN NE-VACCINAT NU ARE CUM SĂ FIE PERICULOS PENTRU CEI DIN JUR DACA SINT VACCINATI!”