ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”, volum în care scriitorul Ion Cristoiu, ale cărui opinii și știri le-ați putut citi adesea și pe ActiveNews, și-a investit ani de zile de muncă de documentare și sintetizare a informațiilor.

„După ani și ani de documentări, discuții cu actori implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.

În „Jurnalul meu video” a povestit despre munca titanică pe care a dus-o, precum și despre convingerile sale, că revoluția a fost o lovitură de stat. A avut suspiciuni imediat, chiar în ianuarie 1990, însă a pus cap la cap faptele și mărturiile. Prin urmare, acum poate să spună: „Iată care sunt faptele!”.

Vă vom anunța când va fi în librării și dacă va fi o lansare”, a transmis redacția CristoiuBlog.ro.
 
Îl felicităm pe maestrul Ion Cristoiu și urmărim cu interes toate producțiile sale, atât scriitoricești, cât și gazetărești sau audio-vizuale.