ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Psihologul dr. Andreea Simona Olteanu va susține pe  28 februarie, la Iași, la ora 18:30,  conferința cu titlul „Inteligența copiilor noștri”. Conferința va putea fi urmărită și live, oriunde în țară și în lume.

Evenimentul se adresează părinților, bunicilor, educatorilor, învățătorilor, profesorilor, psihologilor, pediatrilor, psihopedagogilor, tuturor persoanelor și specialiștilor implicați în creșterea și dezvoltarea copiilor.


În cadrul conferinței se va căuta răspunsul la următoarele întrebări: „Cum se dezvoltă inteligența naturală a copilului, de la naștere la maturitate”,  „În ce etape de vârstă putem acționa să o stimulăm în mod eficient”, „Ce pot face părinții și cadrele didactice pentru a susține dezvoltarea potențialului fiecărui copil”, „Ce este supradotarea și cum putem susține această categorie de copii și tineri”,  „Ce este IQ-ul, ce este inteligența cognitivă, inteligența emoțională și cum putem să le determinăm”,  „Care este diferența între un IQ normal și un IQ cu un nivel superior”,  „Cum se regăsesc aceste diferențe în comportamentele copiilor”.
 
Locație: sala de evenimente Glen Rose Ballroom, din cadrul complexului Little Texas
Tarife: VIP - 150 lei 
1 persoană - 100 lei
2 persoane - 80 lei/pers
3 persoane - 70 lei/pers
Rezervări: 0786.229.888 (rezervarea locului reprezintă achiziționarea locului). Locurile sunt limitate.


Andreea Simona Olteanu este Doctor în Psihologia dezvoltării copilului, psihoterapeut specialist, psiholog clinician specialist, logoped, președinte al Asociației pentru Dezvoltarea Copilului și a Familiei. 

Între practica de peste 20 de ani de cabinet cu copiii și părinții lor, activitatea ca profesor-formator în cadrul Institutului SPER, participarea la taberele de dezvoltare personală ale Kogaion Gifted Education, a ținut numeroase conferințe în București, în țară și în afara țării. Scopul acestor conferințe este de a conștientiza în rândul părinților și al educatorilor capacitățile uriașe ale copiilor și de a le oferi informații utile, practice și aplicative de ultimă oră.