ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL DIN 7 MARTIE 2021 REPUBLICAT ÎN  SERIA REMEMBER PLANDEMIA  

LIVE VIDEO via Legitimă Apărare: VIDEO UPDATE:

MARȘ ANTI-VACCIN în jurul Parlamentului cu „Tatăl nostru” și Imnul României „Deșteaptă-te, Române!” înainte:

Mii de oameni la protestul anti-vaccinare din București. Mihai Tîrnoveanu, Calea Neamului: „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim!” Proteste Anti-Mască la Timișoara. Se strigă „Azi în Timișoara, Mâine în toată țara” și „Libertate!”:

Protest și în Sibiu:

„Corpul meu este proprietatea mea și a lui Dumnezeu nu a Statului confiscat de corporațiile Big Pharma.” - spune Răzvan Vastea de la Starea de Libertate, unul dintre editorialiștii ActiveNews

VIDEO Răzvan Vastea:

Citiți: Alianța Părinților, Calea Neamului, Stare de Libertate, NeamUnit, Atitudini și Bucovina Profundă - doar câteva dintre asociațiile care participă la protestul de duminică împotriva obligativității vaccinării. TU CE MAI AȘTEPȚI?Alianța Părinților, Calea Neamului, Stare de Libertate, NeamUnit, Atitudini și Bucovina Profundă - doar câteva dintre asociațiile care participă la protestul de duminică împotriva obligativității vaccinării. TU CE MAI AȘTEPȚI?

Citiți și Editorialul ActiveNews:

Poporul Român va fi în stradă de Sfintele Paști

REMEMBER PLANDEMIA:

Mihai Tîrnoveanu la Protestul din 7 Martie: „De Sfintele Sărbători ale Paștilor ne vedem la Biserică! Nu vor reuși să ne oprească să ajungem lângă Hristos! Să fim milioane cu Lumină în mâini” Pompiliu Diplan: Următorul Protest va fi pe 20 Martie