ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputat Daniel Gheorghe: „Data de 9 Martie, ziua Celor 40 de Mucenici din Sevastia, este Ziua Deținuților Politic Anticomuniști din România.

Oamenii care au luptat împotriva regimului totalitar comunist sunt simboluri ale luptei pentru libertate, democrație și demnitate; fără ei istoria noastră ar fi fost un șir neîntrerupt de umilințe.

Deținuții întemnițati pe motive politice și supuși unui regim de exterminare inimaginabil în prezent erau oameni de toate condițiile, de toate vârstele și de orientări politice dintre cele mai diverse.

În închisorile regimului comunist nu au existat diferențe de etnice, de religie ori de condiție socială, toți cei închiși pe nedrept de regimul criminal comunist au fost eroi ai luptei cu totalitarismul marxist-leninist impus de sovietici.

Suntem datori să cinstim memoria acestor eroi si sa avem toată recunoștința noastră pentru supraviețuitorii odiosului regim comunist! Luptătorii Anticomuniști sunt eroii noștri care au salvat demnitatea unei națiuni îngenuncheate și călcate în picioare de cizma sovietică!

Să nu-i uităm niciodată, să îi prețuim pe cei rămași în viața dintre detinuti și Dumnezeu sa-i odihnească în rândurile drepților pe cei plecați dintre noi!”