ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși s-a demonstrat că virusul nevăzut nu poate fi găsit pe suprafețe, personajul fără studii prea clare numit ministru al Sănătății a terorizat copiii și profesorii pentru ziua de azi, 1 martie, așa cum o va face și de acum încolo, dacă va fi lăsat în funcție.

Aberația interzicerii mărțișoarelor și florilor în școli a căpătat și o nuanță, pe care ziaristul Răzvan Ioan Banchiș de la Național a comentat-o în editorialul său de azi:

Vlad Voiculescu: „dacă elevii poartă mănuși, pot oferi mărțișoare.” De mic îmi plac cofetăriile și într-o cofetărie – în care se respectă distanțarea sanitară – l-am auzit pe un domn – euforic de la sirop – spunând ceva tot despre mănuși. „Dacă medicii, în loc să poarte mănuși chirurgicale, ar purta mănuși de box…” Siropistul a lăsat fraza în suspensie, nu știu ce a vrut să zică. Mărțișorul este un dușman foarte periculos. Dar nu știți cine-i inamicul public numărul unu. E rău. E dur. E ghiocelul.”