ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum a relatat ActiveNews ieri, 6 luni a durat ancheta care a dus la reținerea a 8 din 9 polițiști după ce au torturat doi tineri în noaptea de 31 august spre 1 septembrie anul trecut din motive de mască. Ancheta târâită s-a declanșat doar ca urmare a relatării cazului la Antena 3, după cum afirmă postul TV. La acest tip de abuzuri a dus și duce Dictatura Medicală instaurată în România, dictatură care se pregătește să ne interzică, din nou, Sfintele Paști!

Cei 8 agenți de la Secția 16 Poliție din Capitală au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tortură, fiind acuzați că au bătut anul trecut doi tineri în zona Eroii Revoluției, transmite și RTV. 

Astăzi, A3 a venit cu noi detalii, oribile, despre „forțele de ordine” îndoctrinate să țină populația sub pumnul de fier al dictaturii medicale.

Antena 3 a obținut, în exclusivitate, detalii cu privire la modul în care mai mulți polițiști de la secția 16 din Capitală au torturat două persoane, după ce acestea le-au atras atenția că trebuie să poarte masca de protecție.

”Cel mai șocant eveniment a fost că polițistul în vârstă și-a făcut necesitățile fiziologice pe mine. A urinat pe mine și mi-a spus: ”uite ce poate să îți facă Poliția Română!”.

M-au luat de la Eroii Revoluției, din fața gurii de metrou, m-au dus pe câmp pe undeva pe la Jilava, m-au dat jos din mașină cu cătușele la mâini, m-au târât pe jos, mi-au dat doi pumni în coaste, m-au pus jos, au început să dea cu bastoanele în mine. Cele mai multe lovituri au fost pe tălpi. 

Cel în vârstă îmi spunea să îmi cer iertare pentru că le-am atras atenția pentru măști și mă băgasem pentru doi civili care erau agresați verbal de el.

Am fost înjurat prima dată, după care au sărit cinci polițiști pe mine”, povestește una dintre victime.

Victima a fost bătută la tălpi atât de rău încât a doua zi nu a mai putut să meargă.

Declarația victimei și mai multe detalii AICI, cât și în știrea video de mai jos: