ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Statelor Unite la Moscova le-a cerut tuturor americanilor rămași pe teritoriul Rusiei să plece imediat pentru a evita să fie înrolați în armată, scrie Daily Mail.

„Rusia ar putea refuza să recunoască cetățenia americană a celor cu dublă cetățenie, să le refuze accesul la asistența consulară americană, să le împiedice plecarea din Rusia și să îi recruteze pe cei cu dublă cetățenie pentru serviciul militar”, a avertizat ambasada într-un comunicat.

Ambasada a avertizat, de asemenea, că părăsirea Rusiei a devenit din ce în ce mai dificilă, din cauză că zborurile s-au epuizat repede, iar armata a închis granițele.

„Cei care locuiesc sau călătoresc în Rusia ar trebui să părăsească Rusia imediat cât timp mai au oportunități de călătorie comercială”, a continuat avertismentul.