Grecul Georgios Kapetanakis a impresionat juriul și publicul emisunii Ellada Eheis Talento (Greece Got Talent), difuzată în seara de duminică în Grecia, cu un număr de rap creștin, informează basilica.ro.
 
Tânărul Giorgos Kapetanakis în vârstă de 31 de ani și-a făcut apariția pe scena de la Grecii au talent îmbrăcat într-un hanorac pe care era inscripționat un fragment din rugăciunea Tatăl nostru: „Precum în cer, așa și pe pământ”.

Laboratorul ImunoMedica


Unul dintre jurați, actrița Maria Bakodimou, l-a întrebat pe tânăr „Ce înseamnă precum în cer așa și pe pământ”?

„Este din Tatăl nostru”, a spus Georgios care a recitat un fragment mai lung din rugăciunea domnească ca explicație.

Rap creștin

Georgios Kapetanakis i-a impresionat pe cei trei membri ai juriului cu performanța lui, susținând un număr de rap creștin, cu versuri proprii, în care a făcut referire la credință și la Hristos.

„Clipește din ochii tăi și privește Adevărul”, „Privește la viitorul tău și nu trăi în întuneric”, „Mergi înspre lumină”, „Mă lupt în fiecare zi ca să plece răul… ca să vină în viața mea Iisus Hristos”, sunt câteva dintre versurile cu care Georgios a uimit publicul.

În melodia sa, Georgios Kapetanakis a făcut referire directă la jertfa de pe cruce a Mântuitorului Iisus Hristos și la iubirea supremă a lui Dumnezeu pentru fiecare om.
„De aceea îți mulțumesc cu doxologie / Tu ești Hristos Cel Care a schimbat istoria / Cu imne și cu psalmi, pentru că știu că mă asculți / Pentru că ai murit pentru noi păcătoșii”, este una dintre strofele cântecului.

Georgios Kapetanakis și-a încheiat numărul cu un mesaj emoționant:

„Înțeleg că Hristos te iubește / Înțeleg că noaptea te sărută / Înțeleg că a murit pentru tine / Și că te-a iubit mai mult decât pe oricine”.

„Ești un tânăr foarte special”, a spus Maria Bakodimou la finalul evoluției, „și sunt realmente impresionată de patosul tău pentru creștinism, care se exprimă atât de creativ, pentru că sunt destul de mulți care cred în Hristos și nu o exprimăm în acest mod”.

S-a calificat în următoarea etapă

Doi dintre cei trei membri ai juriului au votat în favoarea rapperului grec, care s-a calificat pentru etapa următoare a concursului.

Ellada Eheis Talento (lit. Grecia ai talent) este o emisiune de televiziune difuzată de postul SKAI TV din Grecia.