ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat lansarea unui nou proiect politic - „Pro România". Mișcarea își propune să devină un partid politic apt să intre în cursa pentru europarlamentarele din 2019. Printre cei prezenți la lansare s-a numărat și președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu.

„Am vrea, în primul rând, să oferim o alternativă la ceea ce înseamnă, în acest moment, oferta politică de pe piață, singurul partid în care eu am acționat, PSD, confiscat de o persoană și de un grup, care folosește PSD și voturile oamenilor pentru interese personale și interese meschine, dincolo de faptul că sunt personale. Opoziție care nu există și care n-are cum să-și revină; nu vreau să intru mult în detalii, dar singurele idei economice de la PNL sunt chiar mai de stânga decât ale actualului PSD. Iar actualul PSD, cel pe care eu am încercat atâția ani să-l fac un partid de centru, social-democrat, modern, a ajuns să promoveze politici care mai există doar în Venezuela sau în țări care ajung acum la copilăria socialismului”, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres. 

Ponta a afirmat că atât el, cât și Cîmpeanu și Constantin s-au despărțit de „forțe politice care, în acest moment, nu mai reprezintă o schimbare„ și doresc să ofere ceea ce nu există în acest moment pe scena politică și publică românească. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews