ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„România Furată” este albumul ce urma să fie lansat pe 31 octombrie în Club Colectiv. În noaptea de vineri 30 octombrie 2015 clubul din fosta hală a fabricii Pionierul era mistuit de flăcări în timpul concertului trupei „Goodbye to Gravity”. Un accident ce a scos la iveală corupția și spațiile nesigure în care tinerii produc artă underground.

După patru luni, pe 28 februarie va avea loc în Club Control mult așteptata lansare a albumului în București. Invitați pe scenă vor fi Haarp Cord, Deliric 1, Vlad Dobrescu, Rashid, Chronic și alții. Pentru fanii ce nu pot să participe la acest eveniment, pe 6 martie va avea loc încă un concert.

Cedry2k, „poetul din Berceni”, este un interpret hip-hop crescut în lumea găștilor de cartier și a drogurilor dar care a descoperit valoarea credinței. Pe numele său real Stelian Crăciun, în 2014 Cedry2k a revenit în forță cu albumul „Sfinții Închisorilor” vorbind deschis tinerilor despre valori și identitate spirituală.

Piesele de pe „România furată” abordează lumea drogurilor de tot felul în care copiii sunt împinși din cauza lipsei de educație și perspectivă, despre deriva politică din România de astăzi, despre sacrificiul necunoscut al celor ce au murit la Canal, Aiud sau Jilava.

„România Furată” - un nou album Cedry2k