„Săptămâna Mândriei” minorităților sexuale, care a început, vineri, în București, este prezentă, în acest week-end, în cadrul festivalului de artă „Street Delivery”, unde comunitatea homosexualilor organizează mai multe evenimente, mare parte dintre acestea- ateliere de pictat tricouri sau jocuri interactive- fiind destinate copiilor și tinerilor.
 
Astfel, reprezentanții comunității homosexualilor din România și-au făcut simțită prezența în cadrul festivalului „Street Delivery” pictând trecerea de pietoni din zona Bisericii Gradina Icoanei din București în culorile curcubeului, simbolul biblic confiscat de minoritățile sexuale.
 
Totodată, în mai multe locații sunt organizate ateliere pentru copii și tineri în cadrul cărora cei mici pot picta tricouri în culorile curcubeului sau pot juca diferite jocuri, colorate, deasemenea, în culoarea curcubeului, simbolul simbolul biblic confiscat de gruparea LGBTQI.
 
Nu în ultimul rând, cei interesați pot achiziționa diferite "amintiri” de la acest festival, de la săpunuri, lumânări parfumate sau brățări cu sloganul ediției din acest an- Loveforall- toate în culorile curcubeului.
 
Festivalul destinat minorităților sexuale se desfășoară în București timp de 10 zile, până în data de 24 iulie, inclusiv. Sâmbătă, 22 iunie a.c., este anunțat Marșul Bucharest Pride, cu pornire din Piața Victoriei spre Piața Universității.
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews