ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”  din Bârlad s-a stins din viață, brusc și tulburător, la doar 56 de ani, anunță portalul Vremea Nouă.

Gabriela Munteanu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în propria locuință de fiul său, student la medicină, care a alertat Ambulanța la 112.
 
Starea profesoarei a fost foarte gravă, ea fiind transportată de urgență, cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Colegii spun că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător, profesoara suferind se pare un anevrism.

Profesoara ar fi suferit cel mai probabil un infarct, chiar când se pregătea să plece la școala, iar în momentul în care s-a întâmplat, femeia a căzut lovindu-se puternic la cap.

„Se aranja la oglindă și, brusc, s-a prăbușit! ”, amintește sursa citată.
 
ACTUALIZARE. Doi cititori ne-au confirmat că era vaccinată cu trei doze. Iată și dovada:
 
 

„Începutul de an școlar a venit cu o veste tristă pentru noi, colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic "Petru Rareș” Bârlad. Doamna profesor Munteanu Gabriela ne-a părăsit mult prea devreme lăsând în urmă multă durere, regret și compasiune. Pentru noi, colegii, Gabi a reprezentat cadrul didactic de excepție, colega perfectă și mereu alături de fiecare dintre noi, încurajând și sprijinind cadrele didactice tinere. Cu o vechime în învățământ de 25 ani, doamna profesor a slujit cu mare devotament unitatea școlară evidențiindu-se prin coordonarea de simpozioane internaționale și proiecte educaționale de excepție, contribuind la educarea elevilor din școală. Ne exprimăm profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei profesor Munteanu Gabriela și transmitem pe această cale condoleanțele noastre îndureratei familii”, au transmis cadrele didactice ale Liceului Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews