ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de la Liceul Tehnologic „Petru Rareș”  din Bârlad s-a stins din viață, brusc și tulburător, la doar 56 de ani, anunță portalul Vremea Nouă.

Gabriela Munteanu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în propria locuință de fiul său, student la medicină, care a alertat Ambulanța la 112.
 
Starea profesoarei a fost foarte gravă, ea fiind transportată de urgență, cu elicopterul la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Colegii spun că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător, profesoara suferind se pare un anevrism.

Profesoara ar fi suferit cel mai probabil un infarct, chiar când se pregătea să plece la școala, iar în momentul în care s-a întâmplat, femeia a căzut lovindu-se puternic la cap.

„Se aranja la oglindă și, brusc, s-a prăbușit! ”, amintește sursa citată.
 
ACTUALIZARE. Doi cititori ne-au confirmat că era vaccinată cu trei doze. Iată și dovada:
 
 

„Începutul de an școlar a venit cu o veste tristă pentru noi, colectivul de cadre didactice de la Liceul Tehnologic "Petru Rareș” Bârlad. Doamna profesor Munteanu Gabriela ne-a părăsit mult prea devreme lăsând în urmă multă durere, regret și compasiune. Pentru noi, colegii, Gabi a reprezentat cadrul didactic de excepție, colega perfectă și mereu alături de fiecare dintre noi, încurajând și sprijinind cadrele didactice tinere. Cu o vechime în învățământ de 25 ani, doamna profesor a slujit cu mare devotament unitatea școlară evidențiindu-se prin coordonarea de simpozioane internaționale și proiecte educaționale de excepție, contribuind la educarea elevilor din școală. Ne exprimăm profundul regret pentru dispariția prematură a doamnei profesor Munteanu Gabriela și transmitem pe această cale condoleanțele noastre îndureratei familii”, au transmis cadrele didactice ale Liceului Tehnologic „Petru Rareș„ din Bârlad.