ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înainte de 2020, bărbații maturi și sănătoși nu mureau prea des din senin. Însă, odată cu apariția vaccinului, aceștia mor pe capete din senin. Mai ales primarii austrieci și germani.

De ce mor primarii?

Fundația RAIR a prezentat câteva astfel de decese, citând canalul Freie Bremer de pe Telegram.

Cel puțin 15 decese de primari au fost înregistrate în Germania și Austria în ultimii doi ani. Am verificat informațiile în presa locală și am furnizat la fiecare caz în parte link--ul aferent.

*

Pe 12 decembrie 2020, primarul localității bavareze Michelau, în vârstă de 41 de ani Dirk Rosenbauer, membru al Uniunii Creștin Sociale (CSU) s-a prăbușit în timpul unei ședințe de consiliu. Internat de urgență, a murit în spitalul din Coburg. Era căsătorit și cu doi copii.

În septembrie 2020,  primarul comunei Weisendorf, de asemenea din Bavaria, Heinrich Suess, a murit subit la vârsta de 56 de ani.

Pe 15 septembrie 2021, Jesko Vogel, primarul de 47 de ani al orașului german Limbach-Oberfrohna, căsătorit și cu doi copii, a murit subit. Din 1991 până în 2014 fusese jucător de handbal profesionist și căpitanul echipei BSV Limbach.

Pe 18 octombrie 2021, Peter Sattler, viceprimarul stațiunii austriece Kindberg, a murit subit în timpul unei plimbări. Avea 57 de ani.

Pe 21 octombrie 2021, Christian Ruh, primarul de 60 de ani al localității austriece Bodolz de pe malul lacului Constance a murit subit.

Pe 24 octombrie 2021, Stefan Caplan, primarul orașului germani Burscheid din Renania de Nord – Westfalia, a murit subit. Avea 56 de ani.

Pe 28 octombrie 2021, Wolfgang Eckl, primarul orașului comunei bavareze Blaibach, a murit subit. Avea 59 de ani.

Pe 27 noiembrie 2021, Joachim Ruppert, primarul orașului Gross-Urmstadt din landul Hessa, a murit subit de asemenea la vârsta de 59 de ani.

Pe 23 decembrie 2021, Fabian Streit, primarul comunei bavareze Shiltberg, a murit după un atac vascular la vârsta de 54 de ani.

Pe 5 martie 2022, Horst Gerner, primarul socialist al orășelului austriac Mauerkirchen, a murit subit la vârsta de 57 de ani.

Pe 23 martie 2022, Kristian W. Tangermann, primarul comunei germane Lilienthal – Saxonia Inferioară, membru al CDU, a murit subit la 45 de ani.

Pe 26 martie 2022, primarul comunei austriece Neuhofen, Christian Maurer, a murit la vârsta de 38 de ani. S-a prăbușit în timpul unei ședințe de consiliu și a decedat câteva zile mai târziu la spital, ca urmare a unei hemoragii cerebrale. Avea un fiu de șase săptămâni.

Pe 29 martie 2022, Joachim Baumert, primarul din localitatea Waldshut-Tiengen, landul Baden Württemberg, a murit subitîn timpul weekendului, la vârsta de 57 de ani.

Pe 31 martie 2022, Thomas Nowak, al treilea primar din orașul german Coburg, Bavaria, a murit subit la vârsta de 53 de ani.

Pe 1 aprilie 2022, Franz Renftle, primarul comunei bavareze Pfaffenhausen, un polițist de carieră bine pregătit fizic, a murit subit la vârsta de 54 de ani.

Care este explicația acestei lungi liste negre cu primari? Poate că, la fel ca sportivii, notorietatea lor face mai vizibile astfel de decese subite?

Cert este că autoritățile din cele două țări, având printre cele mai stricte regimuri de vaccinare, mai ales ale funcționarilor publici, nu au părut interesate de rezolvarea misterului medical.

Epidemiologul și cardiologul american Peter McCullough a avertizat că vaccinurile COVID provoacă mai multe morți decât războaiele, dar a fost numit „conspiraționist” și interzis pe principalele canale de informații.