ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Oficialitatile romane insista in continuare cu injectarea copiilor cu produsul genetic experimental si extinderea varstei pentru administrare! 

Parintii sunt interesati sa cunoasca si opiniile doctorilor pediatrii cu titulatura universitara! Cel putin de 2 luni nicio parere publica exprimata de vreun cadru universitar pe aceasta tema extrem de importanta! Ce spuneti parintilor d-na Profesor Universitar de Pediatrie Doina Plesca, d-le Profesor Universitar de Pediatrie Sorin Nan, d-le Profesor Universitar Mircea Ioan Popa primul expert roman in Vaccinologie, d-le Conferentiar Universitar de Pediatrie Mihai Craiu, d-na Conferentiar Universitar in Pediatrie Oana Falup Pecurariu expert in boli infectioase si toate celelalte cadre universitare foarte active in toate conferintele pe care le prezidati ? Nu aveti absolut nicio opinie ? 

Tacerea domniilor voastre este pentru mine revoltatoare ! Pentru d-stra, in pozitiile pe care le detineti, este rusinoasa si degradanta ! In Spitalul de Pediatrie Brasov a decedat, la scurt timp dupa doza a 2-a, un copil de 16 ani, niciodata bolnav pana atunci ! Aveti vreo mustrare de constiinta, legata de investigarea si musamalizarea cazului d-na Dr. Falup Pecurariu ? Pr. Luc Montagnier, Pr. Sucharit Bhakdi, Pr. Christian Velot, Pr. Dolores Cahill....v-au avertizat, in urma cu cel putin 1 an, asupra riscurilor foarte grave ce decurg din injectarea copiilor !  

Cine nu este parte a solutiei, este parte a problemei !           

Tacerea va condamna, mortii va acuza!”, a declarat medicul Damian Baciu, care publica, pe 20 mai, un apel adresat ministrului Sănătății prin care cerea cu argumente renunțarea la vaccinarea copiilor. Iată o parte din apelul formulat de dr. Baciu:

”Produsele folosite pentru imunizare sunt in curs de TESTARE pentru inca 2 ani. Au fost elaborate in cateva luni, desi etapele de parcurs dureaza in mod obisnuit minim 7 ani. Aceste produse NU AU APROBARE DE PUNERE PE PIATA ! Producatorii si-au declinat orice responsabilitate legata de efectele adverse pe termen scurt, mediu, sau lung. Unele produse nici nu se pot numi vaccinuri; ele vizeaza inducerea modificarilor genetice in organismul primitor (Pfizer, Moderna).Acest fenomen NU EXISTA in lumea vie ! Este un EXPERIMENT GENETIC (GENIC) efectuat pe fiinte umane. 

In acest moment, dupa 5-6 luni de la debutul campaniei de "vaccinare", nu se poate afirma ca produsele experimentale utilizate impiedica semnificativ circulatia virusului. Afirmatiile repetate ca vaccinul este eficient si sigur NU AU SUPORT STIINTIFIC REAL ! Exista statistici care arata ca numarul deceselor Covid 19 este acelasi si in cazul celor vaccinati si al celor nevaccinati. S-a recunoscut ca persoanele vaccinate pot face boala si pot transmite virusul”.

Apelul integral al medicului pediatru poate fi consultat AICI!