ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După marele protest anti-vaccinare obligatorie de la Palatul Parlamentului, organizația societății civile românești Starea de Libertate anunță concomitent cu marșurile programate pe 20 martie în întreaga lume civilizată Marșul Libertății, sub îndemnul „Jos terorismul mascaradei Covid!”

„Oameni liberi din zeci de țări demonstreaza Sâmbătă, 20 martie 2021, pentru libertate si pentru incetarea terorismului minciunii așa zisei pandemii.
Ne intalnim la 15:00 in Bucuresti la Universitate (zona Fântâni) si plecam in mars, pana la locul consacrat acum o saptamana a fi cea mai importanta tribună in coasta Parlamentului: Alveola Parcului Izvor (vis-a-vis de Camera Deputatilor).
Ne vom lua #StareaDeLibertate inapoi!
PS: Protestul este civic. Oamenii politici, desi încurajați să vină, NU vor fi pe scena.”, se anunță în evenimentul creat pe Facebook.

Protestul mondial e anunțat și pe site-ul Oracle Films, alături de mai multe documentare pe tema plandemiei, între care și cele prezentate de ActiveNews aici: