ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

O mamă a împărtășit pe Tik Tok uimitoarea sa poveste despre un avort eșuat și despre fiul său care a supraviețuit în mod miraculos.

Tânăra femeie din Statele Unite, al cărei nume nu a fost dat publicității, spune că a decis să facă un avort anul trecut deoarece ea și prietenul ei se confruntau cu greutăți financiare și familiale și nu știau dacă vor putea avea grijă de copil, scrie The Sun.

Ambii parteneri aveau copii din relații anterioare.

„Am făcut avort, dar cu toate acestea el s-a născut”, le spune femeia urmăritorilor săi de pe Tik Tok într-o înregistrare video în care apare cu micuțul. „Este un miracol în toată regula.”

În 2020, când a aflat că este însărcinată, și-a spus că situația materială a ei și a partenerului nu este strălucită.

„Nu eram stabili financiar și nici psihic”, a declarat tânăra. Aveau amândoi probleme cu părinții copiilor lor născuți din relații anterioare, a mai explicat ea.

Un avort părea să fie soluția rezonabilă. Femeia a mers la o clinică specializată și a optat pentru un avort medicamentos. 

A luat prima pilulă în incinta clinicii, apoi alte patru acasă, a doua zi. Curând, a început să sângereze.

Femeia a povestit însă că, în ciuda hemoragiei, a continuat să aibă simptome de sarcină în următoarele cinci zile. În aceste condiții, medicii de la clinică i-au cerut să ia un al doilea rând de pilule.

Ea a repetat întreg procesul și a suferit o nouă hemoragie, în ceea ce părea „un avort în toată regula”, după spusele sale.

Femeia a explicat că pacientele sunt îndrumate să facă un test de sarcină la câteva săptămâni după avort, astfel că a fost șocată să afle că testul a ieșit pozitiv.

S-a întors pentru a treia oară la clinica de avorturi. Medicii de aici i-au confirmat că este încă însărcinată și s-au oferit să îi facă o intervenție chirurgicală.

Aflând însă că urmează să dea alți bani, femeia a refuzat.

„Așa că am plecat acasă și am decis să las copilul.”

Tânăra a mai povestit că ea și prietenul ei s-au căsătorit și apoi, la scurt timp, s-a născut și băiețelul.

Astăzi, este recunoscătoare pentru viața micuțului său, știind că acesta a supraviețuit în ciuda tuturor tentativelor de a fi ucis.

„Îmi iubesc puștiul, sigur că îl iubesc”, a declarat ea. „Am decis să îl am. Aș fi putut să fac acea intervenție chirurgicală. Este un miracol în toată regula.”

Numeroase femei își regretă copiii avortați, dar este aproape imposibil să găsești o femeie care să regrete că a născut.

Un studiu dat publicității de cercetătorii PRO-AVORT de la Universitatea California din San Francisco confirmă această realitatea. Acesta demonstrează că 96% dintre mamele care au dorit să facă avort și apoi s-au răzgândit nu își mai doresc să îl fi făcut după nașterea copilului.