ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 26 martie va debuta primul Mare Premiu al sezonului 2021 si din nou cu ajutorul lui Dumnezeu concursul Play F1 Manager merge mai departe si in acest an 2021.

Este a X-a ediție a jocului si speram sa fie una plina de spectacol. Pe pista, dar si intre jucatorii Play F1 Manager si mai putin in culisele F1!

Play F1 Manager este o oportunitate pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să vă verificați cunoștințele despre Formula 1, să vă îmbunătățiți intuiția și pentru cei ce doresc o emoție în plus în cadrul unui Mare Premiu de Formula 1. Premiile acordate de Playf1.net pentru câștigătorii acestui concurs constau în tricouri.

Regulile si punctajul sunt modificate in acest an si va rugam sa le consultati. O noutate este ca, pe langa cel mai rapid tur de circuit efectuat in cursa care este recompensat cu puncte, din acest an se premiaza si cea mai rapida oprire la boxa pentru schimbul de pneuri.

Daca aveti sugestii, observati neconcordante la orele de incepere a sesiunilor de antrenamnete, calificari sau cursa, la modul de formare a grupelor sau orice altceva, va rugam sa ne scrieti la contact@playf1.net

Va rugam sa promovati site-ul f1manager.ro si playf1.net la cunostiintele dv. si sa reusim sa facem o competitie frumoasa in actualul sezon.

Aici este pagina concursului!

Curaj si putere!

„Indrazniti, eu am biruit lumea!”