ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


LifeSiteNews a publicat un articol care arată modul greșit în care lumea se raportează la conținutul vacinurilor anti-covid. Site-ul a prezentat percepțiile greșite care sunt întâlnite des: "La primirea vaccinului nu cooperăm cu Răul din trecut"; "La primirea vaccinului nu contribuim la răul prezent sau viitor" și "Nu există aproape nicio legătură între vaccin și bebelușul ucis".


Cele 12 ipoteze greșite demonstrate de LifeSite:

1)Au fost folosiți doar câțiva bebeluși. ”

În timp ce fiecare linie celulară individuală conține celulele unui singur copil, mulți copii avortați sunt utilizați în procesul de creare a unei linii celulare. De exemplu, sub jurământ, omul de știință Stanley Plotkin a recunoscut că au fost avortați 76 de copii folosiți într-un singur studiu de vaccin. Mai mult, cu linia celulară WI-25 știm că a fost al 25-lea exemplar de la al 19-lea copil.


Cele două tulpini de celule utilizate de vaccinurile COVID se numesc HEK293 și PERC6.  Numele HEK293 reprezintă rinichiul embrionar uman din 293 experiment - putem fi siguri că mai mulți bebeluși au precedat ultimul bebeluș folosit pentru HEK293.


2) Copiii proveneau dintr-o sarcină foarte timpurie”.

Majoritatea bebelușilor al căror țesut a stat la baza diferitelor linii celulare de vaccin au avut peste 3 luni când au fost avortați.  De exemplu, sub jurământ, omul de știință Stanley Plotkin a recunoscut că toți cei 76 de bebeluși nenăscuți utilizați în studiu aveau 3 luni sau mai mult. 

La 3 luni, un bebeluș este complet format: „a început să înghită și să dea cu piciorul ... mușchii feței se antrenează, deoarece trăsăturile ei mici formează o expresie după alta ...” 


3) „S-a dat consimțământul, deci utilizarea este etică”.

Cei ce asistă la o crimă nu pot dona din punct de vedere etic corpul victimei lor pentru cercetare. Prin urmare, rezultă că nu există un consimțământ semnificativ. (Deși mamele implicate sunt adesea, în diferite măsuri, victime în sine.)

4) „Bebelușul era mort când s-a luat țesutul.”

Cu cercetarea țesutului fetal, moartea celulară face ca țesutul să nu fie adecvat scopului: țesuturile și organele trebuie recoltate „în 5 minute” și uneori acest lucru se întâmplă în timp ce inima bebelușului încă bate  - De asemenea, dezvăluit în timpul depunerii instanței Planned Parenthood.

Astfel, recoltarea organelor poate fi un tip de tortură  dincolo de procedura normală de avort. Deși nu avem nicio dovadă definitivă, recoltarea în viu a avut loc în mod specific la fabricarea liniilor de celule vaccinale, deoarece „nu este un eveniment rar” există motive legitime de îngrijorare. 

5) „Unii provin din avorturi spontane”.

„Cerințele pentru„ prospețimea ”multor țesuturi fetale umane”  înseamnă că este extrem de puțin probabil ca acestea să fie din avorturi spontane. „Pentru a obține celule embrionare, embrionii din avorturi spontane nu pot fi folosiți ...” 

6) Folosirea unui cadavru este distinctă de avort. ”

Unii își imaginează că cei implicați în crearea liniilor celulare nu au nimic de-a face cu avortul în sine. Cu toate acestea, înainte de avortul unui făt al cărui țesut va fi folosit pentru cercetare, există o serie de pași care au loc. Acestea includ obținerea consimțământului, efectuarea screeningului genetic, selectarea metodei avortului  și alți pași pentru recoltarea optimă - toate acestea afectând comportamentul avortistului, creând o interacțiune semnificativă cu agentul care caută material uman, care devine astfel într-o oarecare măsură un accesoriu ”.Există o paralelă cu Saul la moartea lui Ștefan - Saul nu a aruncat o piatră, dar, ca spectator consimțitor, nu a fost lipsit de vinovăție morală. În cazurile de extracție a țesuturilor vii, cercetarea este încă mai direct legată de Crimă.

7) „Nimeni nu profită acum de avort”.

Companiile care au dezvoltat liniile celulare continuă să fie recompensate prin utilizarea lor, inclusiv în vaccinuri. Astfel, beneficiile directe se acumulează agenților complici la Crima inițială.

8) „Vaccinurile nu conțin celule reale ale copilului.”

Vaccinurile produse în linii celulare conțin fragmente  din ADN-ul copilului - un studiu a găsit chiar „un genom individual complet” al copilului avortat. Celulele împărțite în care a s-a dezvoltat vaccinul ar fi fost copilul pe măsură ce ar fi crescut.


9) „Nu sunt necesare avorturi suplimentare”.

În ciuda afirmațiilor contrare, tulpinile celulare normale sunt „de fapt„ muritoare , legate de„ Limita Hayflick  de aproximativ 50 de divizii celulare. Întrucât HEK293 devine canceros după un timp,  va trebui înlocuit - la fel cum au făcut alte tulpini de celule timpurii.  Utilizarea vaccinurilor creează în cele din urmă nevoia de avorturi suplimentare pentru a înlocui stocurile epuizante.

10) "Avorturile au fost de acum zeci de ani."

Deși majoritatea avorturilor pentru vaccinuri au avut loc înainte de anii 80,  timpul nu poate face Crima morală. Mai mult, o nouă linie de celule chineze, WALVAX-2 a fost creată în 2015,  și, după cum sa explicat deja, vor fi necesare mai multe linii.

11) „În consecință, nu mai suferă copiii”.
 
Câtă vreme vaccinurile ce conțin țesut fetal sunt acceptate pe scară largă, recoltarea generală a fetusului este legitimată și imposibil de interzis, prin urmare aceasta a progresat de fapt, ducând la suferința și mai multor bebeluși.

De exemplu, în 1982 a fost găsit un container de 16.500 de fetuși la domiciliul SUA al unui fost proprietar de laborator.  În 2003, compania olandeză din spatele HEK293 a căutat bebeluși avortați până în Noua Zeelandă și Australia.  Articolele din jurnal discută „economia țesutului fetal” în Marea Britanie.  În 2019, 2.200 de fetuși au fost găsiți la o casă de avorturi, iar depunerile în judecată ale personalului Planned Parenthood au arătat că recoltarea continuă la scară largă.

Mai mult, ambele sondaje (și unele practici ) indică faptul că părinții sunt mai predispuși să aleagă avortul dacă este posibilă „utilizarea medicală” a unui făt. Astfel, dacă opțiunea de a folosi copii în scopuri medicale nu ar fi disponibilă, mai puțini viitori copii ar suferi și vor fi avortați.

12) „ Bunul cel mai mare  ”depășește îngrijorările.”

Pentru a fi de acord cu răul împotriva unei victime inocente nevrând, de dragul binecuvântării comunitare, intră în ape întunecate - toate sacrificiile istorice ale copiilor se bazează pe această premisă. „Cu toate acestea, se poate susține apoi că aceste părți ale corpului bebelușului ar fi altfel risipite, aruncate. Dar nu numai că acest lucru justifică avortul, ci este pur utilitarismul, care spune destul de bine orice este justificat atâta timp cât sfârșitul este (potențial) bun. În știința medicală bună, scopul nu scuză mijloacele. ”

Concluzia publicată de cei de la LifeSIte:

Dintr-o perspectivă iudeo-creștină, Dumnezeul Vechiului și Noului Testament se diferențiază prin faptul că nu cere ca primul-născut al oamenilor să moară pentru ca alții să poată trăi. Vaccinurile de țesut fetal posedă, probabil, pete morale cu mult peste cele ale jertfelor oferite idolilor.

Sursele folosite:

https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/

https://cogforlife.org/wp-content/uploads/AbortedFetalCellLines.pdf

https://youtu.be/DFTsd042M3o?t=27787

https://www.babycenter.com.my/3-months-pregnant

https://www.researchgate.net/publication/25178659_The_Foetus_as_Transplant_Donor_Scientific_Social_and_Ethical_Perspectives

https://cdnsciencepub.com/doi/10.1139/cjms52-031

https://youtu.be/FzMAycMMXp8?t=256

https://youtu.be/lHh5IFXao-4?t=276

https://youtu.be/lHh5IFXao-4?t=373

https://jme.bmj.com/content/46/1/3

https://books.google.co.uk/books?redir_esc=y&id=rVpsAAAAMAAJ&focus=searchwithinvolume&q=no+rare+event

http://fetaltissue.org/live-harvesting

https://pdfs.semanticscholar.org/65a7/5696bb1e03a46cba9f0c976da2b50916dec2.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1119364/

https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/article-abstract/503195

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/

https://wayback.archive-it.org/7993/20170404095417/https:/www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/01/transcripts/3750t1_01.pdf

https://hdl.handle.net/1911/18558

https://web.archive.org/web/20170516050447/https://www.fda.gov/ohrms/dockets/ac/01/transcripts/3750t1_01.pdf

https://www.chop.edu/centers-programs/vaccine-education-center/vaccine-ingredients/dna

https://www.corvelva.it/en/speciale-corvelva/vaccinegate-en/priorix-tetra-human-genome-and-mrc-5-cell-line-comparative-study.html

http://www.protein.bio.msu.ru/biokhimiya/contents/v62/full/62111380.html

https://thebiomedicalscientist.net/science/controversial-life

https://www.researchgate.net/publication/13762615

https://embryo.asu.edu/pages/leonard-hayflick-1928

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18378163/

https://www.coriell.org/0/PDF/IPBIR/CCRNews.pdf_4.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6629383/

https://www.gmp-creativebiolabs.com/per-c6-cell-lines_74.htm

https://www.nytimes.com/2001/08/12/opinion/stem-cell-science-and-the-preservation-of-life.html

https://www.nytimes.com/1985/08/29/us/16500-fetuses-to-get-burial-after-long-fight-on-funeral.html

https://web.archive.org/web/20030710230811/http://www.nzherald.co.nz/storydisplay.cfm?storyID=3503775&thesection=news&thesubsection=general

https://cogforlife.org/2003/06/10/crucell-nv-hunts-down-fresh-aborted-fetuses-for-vaccines/

https://www.centerformedicalprogress.org/fetal-trafficking-under-oath/

https://web.archive.org/web/20191012113917/https://swbts.edu/news/releases/modern-day-molech/

https://www.conservativewoman.co.uk/philippa-taylor-ground-breaking-medical-research-can-still-be-ethical/