ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alături de problemele politice ale zilei, privind instalarea Guvernării Ciolacu, Robert Turcescu a discutat ieri cu ziaristul George Roncea, participant și organizator al Fenomenului Piața Universității 1990, la 33 de ani de la începutul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, despre ce a fost atunci și anii care au trecut. Astăzi, 14 iunie, la orele 20.00, invitatul lui Robert Turcescu este colegul nostru, Victor Roncea.

Urmăriți mai sus transmisia de ieri, din timpul Marșului Golanilor.

Postul Metropola TV poate fi urmărit la:

Website: https://www.metropolatv.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/metropolatv 

Instagram: https://www.instagram.com/metropolatv/

YouTube: https://www.youtube.com/@MetropolaTV

Începând din data de 12 Octombrie 2022, abonații RCS-RDS din București și Ilfov vor găsi posturile de televiziune într-o altă ordine decât cea de până acum. Astfel, METROPOLA TV intră în grupul canalelor generaliste și este de găsit la pozițiile 41 - pentru emisia HD și 42 pentru emisia SD, în grila RCS-RDS din București și Ilfov . Noua poziționare este valabilă pentru abonații RCS-RDS din zona Capitalei și Ilfov. Urmăriți Metropola TV la nivel național pe TELEKOM Canal 804 I INES IPTV HD I NextGen SD, analog/digital - Canal 12 | ORANGE TV Canal 38 & Orange TV GO I Vodafone - Canal 804 I www.metropolatv.ro. Publivol Creativ S.A. Piața Presei Libere nr.1, Casa Presei - Corp A3 , Etaj 4, Camera 29, Sector 1 București 013701, redactie@metropolatv.ro, office@publivol.ro.

Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990

Vezi galeria Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990