ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Alți 13,7 kilometri de autostradă au fost deschiși, miercuri, circulației rutiere, după ce două loturi din Autostrada Transilvania, între Iernut și Ungheni, județul Mureș, au fost recepționate.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România, miercuri au fost recepționate lucrările de la lotul de autostradă Ogra – Iernut, în lungime de 3,6 km, iar marți au fost recepționate și lucrările sectorului de autostradă Ungheni – Ogra, în lungime de 10,1 km, potrivit Mediafax.

Autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureș, parte din Autostrada Transilvania, este împărțită în patru loturi, între Ungheni și Ogra, având o lungime de 10,1 kilometri (lotul 1), între Ogra și Iernut, având o lungime de 3,6 kilometri (lotul 2), între Iernut și Chețani, cu o lungime de 17,9 kilometri (lotul 3), repsectiv între Chețani și Câmpia Turzii, lungimea pe acest tronson fiind de 15,6 kilometri.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a declarat, întrebat fiind când se vor deschide circulației celelalte două loturi, între Iernut și Câmpia Turzii, că termenul este 2019, iar dacă nu va fi respectat vor exista penalizări.