ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Până în prezent, multe celebrități au primit vaccinul COVID-19. Cu toate acestea, în tabăra opusă, numeroase celebrități au dezvăluit că nu au nicio intenție de a primi vaccinul în acest moment. Alegerea le aparține, iar unele au oferit și un răspuns rațional cu privire la motivele lor.
 
 
 
1) Nicki Minaj
 
Nicki Minaj a dezvăluit lumii că refuză să se vaccineze anticovid. Ea a făcut dezvăluirea la Met Gala, când a explicat de ce nu va fi prezentă. Met Gala a fost un eveniment la care se cerea vaccinul.
 
 
2) Ice Cube

Potrivit The Hollywood Reporter, Ice Cube, în vârstă de 52 de ani nu va mai juca alături de Jack Black în comedia Oh Hell No, după ce ar fi refuzat cererea producătorilor de a se vaccina.

Ice Cube s-a alăturat filmului în luna iunie, iar producția ar fi trebuit să înceapă în această iarnă. Producătorii ar fi cerut ca toți membrii distribuției din film să se vaccineze pentru a participa.

Ice Cube a renunțat la un salariu de 9 milioane de dolari, iar studioul caută în prezent un înlocuitor pentru el.

 
3) Olivia Newton John
 
Într-un interviu recent, actrița din Grease și legendara vedetă Olivia Newton John, în vârstă de 72 de ani, a fost întrebată dacă va primi vaccinul.

"Nu în acest moment, nu", a spus Olivia (via Herald Sun din Australia). 

Olivia a fost diagnosticată recent cu cancer pentru a treia oară.

 
4) Rob Schneider
 
Comediantul și actorul Rob Schneider a trimis un tweet, care a fost catalogat de Twitter ca fiind de mijloc, subliniind că nu dorește vaccinul. Nu am inclus mai multe dintre tweet-urile sale din cauza etichetării de dezinformare de către Twitter.
 
5) Chet Hanks

Nici fiul lui Tom Hanks nu pare încântat de vaccin.  În ciuda faptului că părinții săi au fost două dintre primele celebrități care au dezvăluit că se luptă cu COVID în martie 2020, Chet Hanks a lansat un videoclip în care spune că nu se vaccinează.
 
 
6) Doutzen Kroes

Supermodelul Victoria's Secret, Doutzen Kroes, a dezvăluit că nu va fi obligată să facă vaccinul.

"Nu voi fi forțată să fac vaccinul. Nu voi fi forțată să îmi dovedesc sănătatea pentru a participa în societate. Nu voi accepta excluderea oamenilor pe baza statutului lor medical", a scris ea pe Instagram.
 
Citiți continuarea topului AICI