ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UN TÂNĂR fotbalist de numai 13 ani a murit după ce s-a prăbușit brusc în timpul unui meci la Malaga, în Spania, după cum a relatat luni, 12 decembrie, informează euroweeklynews.
 
Vești sfâșietoare vin din Malaga, din Costa del Sol, după ce s-a anunțat că un tânăr fotbalist a murit subit după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din Liga a treia andaluză pentru copii, duminică, 11 decembrie.
 
 

Echipa sa, CD Puerto Malagueño Ciudad Jardín, a anunțat vestea tragică pe Facebook.

„Ieri a fost o zi grea pentru CD Puerto Malagueño Ciudad Jardín G.I.", a scris clubul.

„În meciul disputat în de Andaluza Infantil împotriva U.D. Los Prados, cu 5 minute înainte de finalul meciului, s-a întâmplat ceva neașteptat, jucătorul nostru MARVELLOUS ONANEFE JOHNSON, în vârstă de 13 ani, s-a prăbușit pe teren".

Acesta a adăugat: „După câteva momente de nesiguranță pentru toți cei care au asistat la meci și pentru personalul clubului și după încercarea de resuscitare a poliției locale și a 061, jucătorul nostru nu a putut fi resuscitat.”

„Din partea CD Puerto Malagueño, transmitem sincerele noastre condoleanțe părinților și familiei după tragicul deznodământ. Sunt momente foarte grele pentru clubul nostru, nu am mai trăit așa ceva până acum. Un înger a plecat în ceruri, viața este foarte nedreaptă.”
 
O școală din County Tyrone trebuie să se obișnuiască cu pierderea celui de-al doilea elev în decurs de o săptămână, transmite itv.
 
 

Colegiul St Patrick's din Dungannon a anunțat joi decesul "prematur" al lui Fabian Dabrowski Dos Santos. 
Într-o postare pe Facebook, școala i-a adus un omagiu elevului, descriindu-l ca fiind un „băiat minunat, blând și grijuliu".

Vestea tragică vine după moartea lui Matthew McCallan, în vârstă de 15 ani, care a dispărut după ce a participat la un eveniment în Fintona. Corpul său a fost găsit luni.
 
Universitatea din Florida Centrală și întreaga lume a fotbalului universitar au fost șocate astăzi să afle de moartea fostului jucător de la Knights, Jake Hescock. Acesta avea 25 de ani, informează thespun.
 
Image

Potrivit FOX 35 din Orlando, Hescock a făcut stop cardiac în timp ce făcea jogging în Boston, săptămâna trecută. Din nefericire, incidentul medical i-a provocat un traumatism cerebral grav și a trebuit să fie conectat la aparate de respirație artificială înainte de a deceda.

Antrenorul principal al UCF, Gus Malzahn, a intrat ieri pe Twitter pentru a prezenta condoleanțe familiei lui Hescock. El l-a lăudat pe Hescock ca pe cineva care "a întruchipat ceea ce înseamnă să fii un Cavaler UCF".

"Suntem cu inima frântă să auzim de moartea lui Jake. A fost o persoană incredibilă, care a întruchipat ceea ce înseamnă să fii un Cavaler UCF. Toți cei care l-au cunoscut pe Jake l-au iubit și a fost o binecuvântare pentru antrenor. Ne va lipsi foarte mult. Rugăciunile mele și ale lui Kristi sunt alături de întreaga lui familie", a scris Malzahn.

YORK, Carolina de Sud - Fiul șefului poliției din York a murit subit la vârsta de 32 de ani, a anunțat departamentul, wsoctv.
 

Într-o postare pe Facebook, șeful a declarat că Brian Trail II a murit luni „în mod neașteptat". El nu a împărtășit care a fost cauza morții lui Trail.

Trail, pe care șeful și familia sa îl numeau cu afecțiune "Micul Brian", era fiul șefului. El este din orașul Smyrna din Carolina de Sud.

„Micul Brian a trăit o viață plină și plină de inspirație, o viață pe care eu și familia mea vom încerca să o imităm atât timp cât vom trăi", a declarat șeful.

El a cerut rugăciuni pentru familia sa și pentru cea a lui Trail, în special pentru soția și cele două fiice mici pe care le lasă în urmă.

„În timp ce întreaga noastră familie este îndurerată de pierderea fiului nostru, a unui soț, a unui frate, a unui unchi și a unui prieten adevărat, știm că vom găsi alinare în credința noastră și în harul oferit fiecăruia dintre noi prin Isus Hristos", se arată în postare.
 
Fostul ciclist profesionist Walter Bénéteau a murit la vârsta de 50 de ani. Fostul ciclist profesionist francez, care a participat la șapte ediții ale Turului Franței, ar fi fost găsit mort în Bali, scrie cyclingnews.
 
 Strasbourg FRANCE Frances Walter Beneteau Bouygues TelecomFra rides during his brakeaway in the 1845 km first stage of the 93rd Tour de France cycling race from Strasbourg to Strasbourg 02 July 2006 AFP PHOTO FRANCK FIFE Photo credit should read FRANCK FIFEAFP via Getty Images

„Cu mare tristețe am aflat de moartea prietenului și fostului nostru campion Walter Bénéteau la vârsta de 50 de ani", a anunțat duminică seara târziu pe Twitter sindicatul francez al cicliștilor profesioniști, UNCP. "Sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi. RIP Wawa".

Cotidianul francez L'Équipe a relatat că fostul pilot profesionist - care s-a retras în urmă cu 18 ani, dar de atunci era încă implicat în acest sport prin activitatea sa de relații publice la Total Direct Energies și B&B Hotels-KTM - a fost găsit mort în Bali, Indonezia, în circumstanțe care nu au fost încă precizate de autoritățile locale. Cyclingnews a contactat poliția din Bali pentru a solicita informații suplimentare.
 
Fostul model din Sydney, Sally Mount, a murit subit la vârsta de 58 de ani, potrivit dailymail. 

Sally, care era căsătorită cu investitorul milionar englez Duncan Mount, a murit la scurt timp după o partidă de tenis în casa ei din Port Douglas, la sfârșitul săptămânii trecute.
 
Sally Mount dies unexpectedly at 58 after tennis game in Port Douglas | Daily Mail Online

I-au supraviețuit soțul ei și cele patru fiice ale lor, Alexandra, Camilla, Jamilla și Olivia, relatează The Sunday Telegraph.

Sally și Duncan, un comerciant de investiții care a făcut o avere din cumpărarea și vânzarea de proprietăți în Asia, s-au mutat din Hong Kong la Sydney la sfârșitul anilor '90.

Ei au cheltuit 15 milioane de dolari pe un conac din Elizabeth Bay, cunoscut sub numele de "Boomerang", care la acea vreme era cea mai scumpă casă din Sydney.

Soții Mounts erau renumiți pentru că organizau petreceri fastuoase la această proprietate și au devenit în curând unul dintre cele mai iubite cupluri mondene din Australia.

Conacul cu trei etaje, inspirat de misiunea spaniolă, care valorează acum 80 de milioane de dolari, are 25 de camere, interioare palatinale, o piscină mare și un cinematograf privat inspirat de Teatrul de Stat.

Proprietatea uimitoare a fost folosită ca decor pentru filmul Mission: Imposibil 2, care a fost filmat aproape în întregime în Sydney în 1999.

După ce a vândut Boomerang pentru 20,7 milioane de dolari în 2002, familia s-a mutat într-un conac cu opt dormitoare în Ingleside, în nordul orașului Sydney.
Patru ani mai târziu, au cumpărat faimosul refugiu Cedar Springs al lui Paul Hogan din Byron Bay pentru 9 milioane de dolari. 

"Pur și simplu ne-am îndrăgostit de ea", a declarat Duncan pentru Courier Mail la vremea respectivă. 

'Este genul de casă pe care, dacă o iubești, te uiți în jurul ei cu admirație și nu te poți gândi la nimic ce ai putea schimba'.

În 2010, soții Mount s-au mutat din nou în Port Douglas pentru a-și trăi anii de pensionare.
 
Scriitorul satiric și comediantul Victor Lewis-Smith a murit la vârsta de 65 de ani, după o scurtă boală, potrivit dailymail.
 

Prezentatorul născut în Essex era cunoscut pentru stilul său de comedie suprarealistă și pentru glumele pe care le făcea celebrităților, inclusiv prințesei Diana.

Lewis-Smith a scris și pentru Private Eye din 1993 până la moartea sa, care a avut loc sâmbătă la Bruges, potrivit agentului său.

Apelurile sale, difuzate adesea în cadrul emisiunilor sale radiofonice, ar fi fost citate ca sursă de inspirație de comici, inclusiv de Sacha Baron Cohen.

Compania sa de producție de televiziune, Associated Rediffusion Productions, a fost la originea a numeroase programe, printre care TV Offal (1997-1998) și Keith Meets... cu stand-up-ul Keith Allen pentru Channel 4.

Ultima sa producție, Hitler's Jazz Band, va fi difuzată de Sky Arts miercuri, 14 decembrie, la ora 21.00.

Îi supraviețuiesc soția sa Virginia și fiica sa Lucia.
 
Fostul lider independent al Consiliului Cornwall, John Pollard, a murit în mod neașteptat. Vestea a fost anunțată de Consiliul Local Hayle, scrie cornwalllive.
 

Domnul Pollard a dedicat peste 40 de ani de serviciu orașului și va fi regretat de mulți. De asemenea, a fost profesor timp de mulți ani și director adjunct la Humphry Davy School din Penzance.

Consiliul Local Hayle spune: „A lucrat neobosit și a realizat atât de multe pentru Hayle și Cornwall, va fi regretat foarte mult."

Vestea a fost postată pe pagina de Facebook a Consiliului Local Hayle aseară (11 decembrie). Acesta a spus: „Cu mare tristețe anunțăm decesul neașteptat al consilierului John Pollard. John și-a dedicat peste 40 de ani de serviciu orașului, inclusiv 2 ani ca primar al orașului, și a fost, de asemenea, consilier al regiunii Cornwall, 4 ani ca lider. A muncit neobosit și a realizat atât de multe pentru Hayle și Cornwall, va fi regretat din plin. Gândurile noastre sunt alături de familia sa și de mulți prieteni apropiați în aceste momente. RIP John."

Consiliul Cornwall a declarat că toată lumea de la County Hall este întristată să afle de moartea domnului Pollard.

Un profesor din Co Derry care a murit subit a fost „adorat" de elevi și de personal, scrie irishnews.
 
 

Shane McGregor, care a fost director de limba engleză la Colegiul St Patrick din Maghera, a murit brusc sâmbătă. Popularul profesor, care locuia în Draperstown, a predat la St Patrick's College timp de mai mulți ani. Directoarea școlii, Katrina Crilly, a postat pe rețelele de socializare un omagiu emoționant pentru fostul ei coleg.

Dna Crilly a spus că dl McGregor era foarte apreciat.

„Va fi regretat de elevii care îl adorau și de personal", a adăugat ea.

Anterior, populara școală din sudul orașului Derry declarase pe rețelele de socializare că a aflat de moartea domnului McGregor cu „profund regret" și l-a descris ca fiind un „coleg și prieten apreciat".

Școala a transmis condoleanțe familiei dlui McGregor, adăugând că „avem inima frântă".

Gemma Brolly, reprezentantul Aontú și liderul adjunct, a prezentat condoleanțe.

„În calitate de profesor, știu cât de mult ne punem suflet și, în mod evident, el a fost un mare exemplu a ceea ce înseamnă să fii profesor", a spus ea.
 
Scott Bennett, un senator democrat al statului Illinois care a reprezentat comitatele Champaign și Vermilion, a murit la vârsta de 45 de ani din cauza complicațiilor unei tumori cerebrale apărute recent, a anunțat vineri soția sa într-o declarație prin intermediul biroului său, potrivit nbcchicago.
 
 
 
 „Suntem devastați să împărtășim faptul că iubitul nostru Scott a decedat. Rămânem în stare de șoc total, deoarece totul a fost atât de brusc și neașteptat. Scott va fi cunoscut pentru totdeauna pentru că a fost un tată, soț și prieten extraordinar. Umorul și inteligența sa rapidă puteau lumina orice cameră în care intra. Ne vor lipsi poveștile sale, felul în care reușea mereu să facă oamenii să râdă și bunătatea sa autentică.

Scott a trăit o viață plină de servicii și a căutat în mod constant modalități de a-și împrumuta timpul și energia pentru a ajuta comunitatea și statul nostru. A lucrat neobosit pentru a găsi soluții la cele mai presante probleme ale societății, găsind un teren comun și un compromis. Să spunem că ne va lipsi foarte mult este puțin spus. 

Apreciem îngrijirea extraordinară pe care a primit-o la Carle Foundation Hospital și le mulțumim tuturor medicilor, asistentelor și personalului care i-au oferit lui Scott îngrijire excelentă și sprijin pentru familia sa. Suntem, de asemenea, recunoscători pentru revărsarea de dragoste și sprijin. Impactul lui Scott asupra comunității noastre este foarte evident. 

În acest moment, vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce traversăm această perioadă dificilă."

Bennett și-a petrecut ultimele zile și săptămâni din viață lucrând pentru a modifica legea SAFE-T Act înainte ca aceasta să intre în vigoare, devenind una dintre cele mai importante voci care au susținut modificarea legii în Senatul de stat.

„A fost pertinent să reunim un grup divers de persoane pentru a crea un plan cuprinzător care să mențină intenția legii SAFE-T Act și, în același timp, să ne asigurăm că sistemele noastre judiciare au instrumentele de care au nevoie pentru a-și servi comunitățile. Sunt mândru de efortul nostru de a îmbunătăți coerența în cadrul legii", a declarat Bennett la 1 decembrie, după adoptarea legislației modificate.
 
Lorna Thomson l-a privit pe soțul ei, James, cum se întindea pe podeaua din sufragerie. James știa că urmează să sufere o criză și a vrut să se pregătească pentru convulsii, scrie manchesternews.
 
 
 
Dar de data aceasta a fost diferit. Odată ce episodul s-a terminat, James nu s-a mai trezit.

Lorna a sunat frenetic la 999, în timp ce fiul ei autist alerga afară să aștepte paramedicii. James a fost transportat de urgență la North Manchester General Hospital și dus direct la secția de terapie intensivă.

El a fost în comă timp de două zile când organele sale au început să cedeze. James a murit pe 18 septembrie, lăsându-i în urmă pe Lorna și pe cei doi copii ai lor, Jacob, de 10 ani, și Joey, de 8. Avea doar 39 de ani.

„Mi-aș fi dorit să am șansa de a-i spune cât de mult l-am iubit și cât de mult m-a făcut fericită", a declarat Lorna. „Știu că pare o prostie, dar, ca să fiu sinceră, până în ziua în care a murit am crezut că se va trezi. Am crezut sincer că se va trezi".
 
Un pasionat din industria golfului Leon Gilmore a murit. Familia sa a declarat că a suferit un atac cerebral masiv. Avea 52 de ani, potrivit msn.
 
 Golf industry veteran Leon Gilmore dead at 52

În timpul carierei sale, Gilmore a ocupat diverse funcții pentru First Tee, Fundația Monterey Peninsula și PGA Tour Champions.

Și-a început cariera în industria golfului în Atlanta, ca director al programului East Lake Junior Academy pentru tinerii defavorizați din comunitate. După ce a petrecut un an și jumătate acolo, Gilmore a preluat un rol în cadrul First Tee, ajungând director de dezvoltare, unde a fost responsabil de dezvoltarea și strategia facilităților în nouă state și a fost implicat în lansarea cu succes a 35 de facilități.

S-a mutat în California în iulie 2003 pentru a-și asuma rolul de director executiv al Fundației Peninsula Monterey și de director adjunct al turneului AT&T Pebble Beach Pro-Am și PGA Tour Champions Pure Insurance Championship Impacting First Tee. În iunie 2006, a devenit director executiv al Cupei Charles Schwab din cadrul PGA Tour Champions, unde a scris istorie, fiind al doilea director executiv de culoare al turneului PGA Tour și primul director executiv al circuitului de seniori.

Muzicianul și proprietarul unui club din Dallas-Fort Worth a murit: Jess Barr, care a fost membru al formației de rock alt-country Slobberbone, a murit în primele ore ale zilei de 6 decembrie; avea 46 de ani. Prietenii familiei au declarat că acesta suferea de o afecțiune cardiacă, scrie dallasculture.
 Jess Barr

Originar din Pensacola,  a locuit și în West Texas și New Jersey, Barr a fost chitaristul trupei Slobberbone în perioada de glorie a acesteia, când cvartetul a pus orașul natal Denton pe hartă și a creat o scenă locală vibrantă în baruri precum Barley House. A cântat, de asemenea, în trupa The Drams, o ramură a Slobberbone.

Slobberbone a contribuit la coagularea genului alt-country în ascensiune în anii '90, participând la turnee cu formații precum Son Volt, Drive By Truckers și chiar cu formații pop precum Cheap Trick, concertând în fața unui public entuziast atât la nivel național, cât și în străinătate.

Barr s-a alăturat trupei Slobberbone după lansarea în 1997 a celui de-al doilea album al lor, Barrel Chested.

"Jess avea o bursă completă în Austin, dar a renunțat pentru a ni se alătura nouă", își amintește cântărețul Brent Best.

Sloganul său a fost "Jessie Barr la chitara aurie strălucitoare" - referindu-se la Les Paul-ul său caracteristic.
 
RIVER VALE, NJ - Nancy Campoli, fostă asociată de vânzări de publicitate a Kitchen & Bath Design News, a murit în mod neașteptat în această lună. Avea 61 de ani, potrivit kitchenbathdesign.

Responsabilă de crearea și menținerea a ceea ce a fost mult timp cunoscut sub numele de secțiunea „Product & Literature Showcase" a KBDN, precum și a anunțurilor clasificate, doamna Campoli s-a născut în Westwood, NJ, absolvind Ramapo College of New Jersey cu o diplomă de licență în marketing. Înainte de a muri, a fost manager de vânzări pentru Carolinas și Midwest la The Produce News, o publicație comercială cu sediul în New Jersey, care deservește industria de produse agricole.

„Nancy a fost un asociat valoros și un membru integrant al echipei KBDN, care a contribuit la conducerea și succesul publicației în domeniul publicității", a declarat editorul fondator și fostul editor al KBDN, Eliot Sefrin, care în prezent este editor emerit.

„Nancy a fost o profesionistă desăvârșită în domeniul vânzărilor media, care era populară printre clienți și iubită de membrii echipei KBDN", a adăugat Sefrin. "Suntem profund întristați de moartea ei".
 
Janis Hunter Gaye, cea de-a doua soție a legendei Motown Marvin Gaye și sursa de inspirație pentru mai multe cântece ale acestuia, a murit sâmbătă, dintr-o cauză nedezvăluită, în locuința sa din Rhode Island, a anunțat familia sa. Ea avea 66 de ani, scrie msn.
 
 
 Janis Hunter Gaye, Wife of Motown Legend Marvin Gaye, Dies at 66
 

Hunter Gaye i-a făcut cunoștință cu cântărețul de către producătorul Ed Townsend în timpul unei sesiuni de înregistrări din 1973 la Hitsville West din Los Angeles, pentru albumul Let's Get It On, lansat în acel an. La acea vreme, Gaye era căsătorit cu Anna Gordy, sora fondatorului Motown Berry Gordy; Hunter Gaye avea 17 ani, iar el 34 de ani.
 
Baschetul l-a învățat pe Paul Silas cum să fie răbdător, realtează espn.
 

În calitate de jucător, a așteptat 10 ani până să câștige primul său campionat. Ca antrenor, a așteptat 15 ani pentru a doua șansă de a conduce o echipă. Ca tată, a așteptat 20 de ani înainte de a-și vedea fiul având șansa de a conduce o franciză.

„Întotdeauna am încercat să rămân pozitiv", a declarat Silas în 2013, "și cred că, de obicei, a funcționat".

Silas - JUCĂTOR,  antrenor și președinte al Asociației Naționale a Jucătorilor de Baschet - a murit, a anunțat familia sa duminică. Silas, al cărui fiu, Stephen Silas, este antrenor al echipei Houston Rockets, avea 79 de ani.

„El a combinat cunoștințele dezvoltate în cei aproape 40 de ani ca jucător și antrenor în NBA cu o înțelegere înnăscută a modului în care să îmbine disciplina cu pozitivitatea sa nesfârșită", a declarat președintele Charlotte Hornets, Michael Jordan. „Pe teren sau în afara lui, personalitatea entuziastă și atrăgătoare a lui Paul era însoțită de o anecdotă pentru fiecare ocazie. A fost unul dintre cei mai mari oameni din toate timpurile din jocul nostru și ne va lipsi".

Fiica lui Silas, Paula Silas-Guy, a declarat pentru The New York Times că tatăl ei a murit sâmbătă seară în urma unui stop cardiac.

„Plângem dispariția fostului All-Star NBA și antrenor principal Paul Silas", a declarat comisarul NBA, Adam Silver. „Contribuțiile de durată ale lui Paul la joc se văd prin numeroșii jucători și antrenori pe care i-a inspirat, inclusiv fiul său, Stephen Silas, antrenorul principal al echipei Rockets. Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei lui Paul".
 
Chad Atkins, 44 de ani, cofondatorul Paw Works - una dintre cele mai importante organizații de salvare a animalelor din Los Angeles - a murit subit, anunță TMZ.
 
Paw Works' chad atkins
Organizația a anunțat duminică vestea șocantă despre liderul său, numindu-l "o persoană cu adevărat incredibilă care și-a dedicat întreaga existență salvării animalelor".

Paw Works spune că Chad "a decedat în mod neașteptat din cauza unei insuficiențe cardiace" în timp ce se afla acasă. Dovedind și mai mult dedicarea sa față de animale, el plănuise recent să deschidă o clinică de sterilizare cu costuri reduse.