ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La inițiativa și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, 200 de copii din Centrul Social Pro Vita pentru născuți și nenăscuți al Parohiei Valea Plopului din Arhiepiscopia Bucureștilor, împreună cu alți copii din comunitatea parohială, au participat la o tabără organizată în vacanța intersemestrială la Centrul social-pastoral Sfânta Cruce de la Mănăstirea Caraiman, județul Prahova, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

"Ne-am bucurat de faptul ca am putut reveni cu copiii, aici, la Mănăstirea Caraiman, pentru a doua oară în această iarnă, mai ales că am fost sprijiniți în acest demers de Părintele Patriarh Daniel, căruia îi  mulțumim pe această cale”, a declarat Părintele Nicolae Tănase, parohul de la Valea Plopului.

Timp de o săptămână copiii au beneficiat de masă gratuită, iar părintele arhimandrit David Petrovici, starețul mănăstirii, s-a îngrijit de buna desfășurare a activităților educaționale și recreative pentru copii.

Foto: basilica.ro