ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neobositul traducător pe teme fierbinți Ionel Trandafir ne oferă un nou documentar tradus în limba română din seria celor interzise în general de Big Tech și publicate de ActiveNews în secțiunea Documentare Video Covid și Marea Resetare. Filmul în bază.

Au crezut că nu vom afla niciodată.
S-au înșelat !

"2000 Mules", un film documentar realizat de Dinesh D'Souza, expune o fraudă electorală extinsă și coordonată la alegerile din 2020, suficientă pentru a schimba rezultatul general. Bazându-se pe cercetările furnizate de grupul de integritate electorală "True the Vote", "2000 Mules" oferă două tipuri de dovezi: geo-localizare și video. Dovezile de geo-localizare, bazate pe o bază de date de 10 trilioane de semnale provenind de la telefoanele mobile, expun o rețea elaborată de agenți profesioniști plătiți, numiți " cărăuși ", care livrează voturi frauduloase și ilegale in cutiile de depunere în cele cinci state cheie în care s-au decis alegerile. Dovezile video, obținute de la camerele de supraveghere oficiale instalate chiar de către autoritati, confirmă dovezile furnizate de geo-localizare. Filmul se încheie prin explorarea numeroaselor modalități de a preveni repetarea fraudei.

D'Souza Media LLC prezintă un film produs de Dinesh D'Souza.
Muzica: Bryan E. Miller.
Cu participarea: Catherine Engelbrecht, Gregg Phillips, Dennis Prager, Charlie Kirk, Dr. Sebastian Gorka, Eric Metaxas, Larry Elder.
Scris și regizat de Dinesh & Debbie D’Souza, Bruce Schooley.
Producători executivi: True The Vote, Salem Media Group, Inc.

Lansare SUA : 2 mai 2022

Data lansare versiune română : 22 mai 2022

Traducerea în limba română: Ionel Trandafir

VIDEO: