ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


13 octombrie 2021, Hilpoltstein: 41 infecții coronare în Regens-Wagner – 39 dintre ele aveau protecție completă prin vaccinare. Un rezident vaccinat a murit în legătură cu boala coronariană. Un alt rezident (vaccinat) este tratat ca internat.

13 octombrie 2021, Osthofen: 52 infecții coronare și 4 decese într-o casă de bătrâni – toate dublu vaccinate. Exploziv: Există, de asemenea, trei decese în legătură cu o boală de covid. Conducerea casei vrea acum să le ofere rezidenților a treia vaccinare. Vaccinat de două ori – încă bolnav și apoi vaccinat din nou.

12 octombrie 2021. Mittelbayrische relatează un caz corona în caminul de persoane în vârstă de la Agidienplatz din Regensburg. O persoană complet vaccinată a murit acum de Corona acolo. 

12 octombrie 2021, Kippenheim: focar de Corona în căminul de bătrâni 38 (în majoritate) persoane complet vaccinate infectate cu Corona.

11 Octombrie 2021, Bad Tölz și Geretsried: Doi bătrâni complet vaccinați mor în legătură cu Corona.

11 Octombrie 2021, Bremerhaven: După repetiția corului, 20 de cântăreți infectați cu Corona – în ciuda vaccinării complete. Deși aproape toți cântăreții sunt complet vaccinați, 20 din cei 28 de cântăreți au fost infectați cu Corona.

11 octombrie 2021, Schwelm: Focar Corona în casa de bătrâni – 19 din 22 de persoane infectate au vaccinat cel puțin de două ori. Westfalenpost relatează un focar de coroană în „Feierabendhaus” din Schwelm. Un total de 22 de rezidenți și 5 angajați de acolo au fost infectați cu virusul corona. Dintre cei 22 de rezidenți infectați, 19 au avut cel puțin 2 vaccinări, iar doi rezidenți au primit deja a treia vaccinare. Între timp, 3 rezidenți au murit infectați de corona. Toți cei trei decedați au fost vaccinați complet. Cel mai tânăr dintre cei trei decedați avea doar 65 de ani – și a fost complet vaccinat. 

10 Octombrie 2021, Herb Holzheim: 30 infecții Corona în ciuda vaccinării complete. 

9 Octombrie 2021, Bad Kreuznach: 3 din 6 pacienți internați Corona sunt complet vaccinați, adică ultima vaccinare a fost acum cel puțin 14 zile. Nu se spune nimic despre starea de vaccinare a celorlalte 3 persoane.
În mod ciudat, următoarea desfășurare a campaniei de vaccinare cu autobuzul în regiune este promovată pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

8 octombrie 2021, Neukirchen-Vluyn: focar de coroană într-o casa de bătrâni aproape toate persoanele infectate sunt complet vaccinate. Există 35 de rezidenți și 10 angajați infectați cu virusul corona. Articolul menționează doar că „majoritatea celor infectați sunt vaccinați, deoarece peste 90% dintre vârstnici și angajați au fost vaccinați”. Casa de bătrâni este acum închisă vizitatorilor. Moartea solitară a persoanelor în vârstă continuă chiar și după aproape doi ani de pandemie.

8 octombrie 2021, Lindau: Printre cei infectați se află câteva persoane vaccinate în Lindau săptămâna aceasta. 

8 octombrie 2021, Saarland: Fiecare a treia persoană infectată este complet vaccinată. SR raportează o creștere a persoanelor complet vaccinate care contractează Corona.

8 octombrie 2021, Stuttgart: Fotbalistul profesionist Fabian Bredlow infectat cu Corona în ciuda unei vaccinări complete. Bild raportează despre fotbalistul profesionist Fabian Bredlow (VfB Stuttgart), care a fost infectat cu Corona în ciuda faptului că a fost complet vaccinat.

6 octombrie 2021, Strahlfeld: 21 de călugărițe complet vaccinate s-au îmbolnăvit de coroana. Idowa relatează un focar de coroană într-o mănăstire al ordinului dominican din Strahlfeld.

6 Octombrie 2021, Hilpoltstein: 30 de infecții coronare după sărbătoarea „3G”. Bavaria de Nord relatează despre un focar de coroană după târgul parohial din Hilpoltstein (districtul Forchheim, Franconia). Acolo au fost permise doar cei care au fost vaccinați, recuperați sau testați – dar mulți dintre oaspeți sunt acum infectați cu virusul corona.

6 octombrie 2021, Forst: Tatăl nevaccinat al unei familii se întreabă: „În mediul meu, numai cei care au fost vaccinați sunt infectați”. Merkur relatează despre Leonhard Reßler (47 de ani), un familist din Forst (Peiting), care este surprins că doar cei care au fost vaccinați în mediul său s-au îmbolnăvit de Covid. La serviciul său, un stagiar complet vaccinat s-a îmbolnăvit de Corona – de aceea Reßler, nevaccinat, a trebuit să intre în carantină. Dar există și un astfel de caz în propria familie: fiica sa este vaccinată, la fel ca și alții dintre cei șase membri ai familiei – și s-a îmbolnăvit de Corona. Și „violent” – în ciuda vaccinării.

5 octombrie 2021, Hamburg: Cel putin 20 de infectari cu Corona după petrecerea 2G. NDR raportează un focar de coroană după o sărbătoare într-un bar 2G din St. Pauli. Deci, doar cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit au avut acces acolo – totuși, acum există oficial 20 de infecții printre persoanele prezente acolo.

5 octombrie 2021, Dachau: 46 infecții coronare într-un azil de bătrâni vaccinat. Există 37 de seniori și 9 angajați infectați cu virusul corona. Nu se menționează câte persoane infectate au fost vaccinate, doar se face referire la rata ridicată de vaccinare de 90%.

4 Octombrie 2021, München: Galeristul de top Dirk G. Kronsbein este în terapie intensivă cu Corona – în ciuda vaccinărilor duble. A fost indus în comă artificială și este ventilat. UPDATE: A MURIT!

2 octombrie 2021, Hofberg: Focar Corona cu 7 infectați – aproape toți rezidenții infectați sunt vaccinați complet. În raportare este evidențiată doar „cota de vaccinare ridicată” în rândul angajaților.

30 Septembrie 2021, Passau: O femeie de 53 de ani moare în legătură cu Corona – în ciuda protecției complete prin așa zisa imunizare dată de vaccinare.

Semnalat de cititorul nostru Ioan Sperling de la sursa germană Corona-Blog.net

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews