ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câinii antrenați să depisteze „mirosul de Covid” au semnalat 3 persoane ca fiind infectate vineri seara pe Aeroportul Internațional Sibiu. Una dintre acestea era vaccinată complet și reinfectată, a doua era un așa-zis asimptomatic, care a avut rezultat negativ la testul rapid (deci, o persoană sănătoasă) și al treilea era un om declarat vindecat în urmă cu 3 săptămâni. Pentru toți aceștia s-a dispus măsura carantinării. Halucinant este motivul izolării „asimptomaticului” cu test negativ - „având în vedere faptul că nu era vaccinat”, a argumentat Prefectura Sibiu. Bine că nu având în vedere că l-a „testat” câinele, iar infailibilitatea nazală canină nu se compară cu eficiența testului antigen! Un total de 22 persoane sosite cu aceeași cursă au fost carantinate la indicațiile DSP Sibiu, iar o alta a fost trimisă în izolare.

„Vă informăm că în data de 07.08.2021, la cursa Wizzair Madrid – Sibiu, aterizată la 00:10, câinii prezenți în Punctul de Trecere al Frontierei din Aeroportul Internațional Sibiu Sibiu au detectat 3 persoane, pasageri ai zborului ca fiind pozitivi de SARS CoV-2.

În urma acestui fapt, persoanele au fost retrase din grup, li s-a explicat motivul pentru care au fost oprite și au așteptat până la procesarea întregului zbor.

Ulterior, cu acordul lor, pentru 2 pasageri s-au facut teste rapide, antigen. Primul pasager, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în urma testării a primit rezultat pozitiv. Acesta prezenta schema de vaccinare completă din data de 22.07.2021 (17 zile). Având în vedere că prezenta tuse seacă și subfebrilitate (37,8) cu acordul lui, a fost solicitat un echipaj de la ambulanță pentru a fi transportat la UPU Sibiu în vederea efectuării investigațiilor de specialitate. Acolo, i-a fost recoltat un alt test Rapid- AG, și acesta fiind pozitiv. Ulterior s-a recoltat și un test RT-PCR, care a avut rezultat pozitiv. În urma analizelor, radiografiei și a consultului de boli infecțioase, s-a solicitat ambulanța de transport la domiciliul lui din județul Alba (Sebes).

Al doilea pasager, un bărbat în vârstă de 24 de ani, asimptomatic, a fost testat cu test Rapid – AG, rezultatul fiind negativ. Având în vedere faptul că nu era vaccinat, a fost carantinat la domiciliu cu recomadare de efectuare test RT-PCR în ziua 5 de carantină.

În ceea ce privește al treilea pasager, s-a constat că în data de 17.07.2021 a fost declarat vindecat întrucât au trecut 14 zile de la data primirii rezultatului pozitiv.

Pentru ambii pasageri testați, Direcția de Sănătate Publică Alba a fost anunțată în vederea monitorizării și efectuării anchetei epidemiologice, întrucât ambii pasageri aveau domiciliu pe raza județului Alba.

În aeronavă au fost un număr de 151 de pasageri din care un număr de 22 de pasageri au fost plasați în carantină la domiciliu și un pasager în izolare”, a transmis Prefectura Sibiu

Un număr de 22 de persoane din cei 151 de pasageri ai cursei aeriene Madrid-Sibiu (W6 3778) de vineri seară au fost plasate în carantină, a informat Poliția Română, citată de DiasporaMadrid.com. La întoarcerea în țară, ei nu au fost întâmpinați cu pâine și sare, ci cu câine și testare. Interesant de observat, o dată în plus, că bolnavul cu 3 teste pozitive era anume un individ vaccinat care, conform propagandei oficiale, se credea intangibil, circula nestingherit și, cel mai probabil, contamina și pe alții! Un argument în plus pentru ineficiența vaccinurilor și eroarea acordării de privilegii celor vaccinați.