ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 1 ianuarie 2024, două sute treizeci și unu de membri actuali și foști membri ai serviciului din diferite ramuri ale Forțelor Armate ale Statelor Unite s-au reunit pentru a semna "Declarația de responsabilitate militară", anunță Gateway Pundit.

Acest document, condus de comandorul Robert A. Green Jr. din Marina SUA, marchează un moment important în istoria militară, solicitând reforme radicale și responsabilitate în cadrul forțelor armate.

Veteranul Brad Miller a scris pe X: "La ora 4 dimineața EST de astăzi (acum câteva minute), liderii militari de rang înalt au primit un e-mail cu o scrisoare atașată, numită Declarația de responsabilitate militară. Știu pentru că eu am trimis e-mailul. L-am trimis în numele meu și al altor 230 de semnatari ai scrisorii".
 

"Scrisoarea nu este adresată liderilor militari, ci mai degrabă poporului american. E-mailul a fost doar pentru a-i informa pe acești lideri militari că există un grup de soldați & veterani care se angajează în fața publicului american că vom face tot ce ne stă în mod legal în puterea noastră pentru a opri distrugerea intenționată a armatei noastre de către propria conducere.
 
Să ne luăm țara înapoi în 2024 și să începem prin a ne apăra armata de propria ei conducere. Puteți găsi corpul scrisorii mai jos. În curând o vom avea pe un site web unde o veți putea găsi și voi, împreună cu numele celor 231 de semnatari.

"Semnatarii, în scrisoarea lor deschisă către publicul american, subliniază importanța fundamentelor morale și religioase, așa cum a fost articulată de cel de-al doilea președinte american John Adams, subliniind că Constituția este concepută pentru o societate bazată pe aceste valori", a adăugat el.

Scrisoarea sună în parte așa:

Ofițerii de pavilion și ofițerii generali sunt departe de a fi singurii complici în recentele activități ilegale, deoarece un număr semnificativ de lideri SES și persoane numite politic au contribuit. Dovezile indică faptul că și alte agenții executive sunt implicate în activități ilegale.
 
Cu toate acestea, în calitate de membri ai serviciului și veterani, ne simțim în mod special responsabili pentru DoD și, în conformitate cu jurămintele noastre, vom depune toate eforturile pentru a demonstra prin exemplu cum o instituție își poate face ordine în propria casă.

Noi, subsemnații, în numele a sute de mii de membri ai serviciilor și al poporului american, în timp ce apelăm la Judecătorul Suprem al lumii pentru îndrumare și puritate de intenții, ne angajăm reciproc că vom face tot ce ne stă în putere, prin cuvinte și acțiuni legale, pentru a trage la răspundere militarii.

Declarația subliniază preocupări grave cu privire la starea actuală a națiunii, evidențiind "corupția avidă" și eșecurile din cadrul instituțiilor-cheie, inclusiv Departamentul Apărării.

O parte semnificativă a declarației critică punerea în aplicare a mandatului privind vaccinul COVID-19 în cadrul armatei. Autorii îi acuză pe liderii militari că "încalcă legile, calcă în picioare drepturile constituționale, refuză consimțământul în cunoștință de cauză, permit experimente medicale fără voia lor și suprimă exercitarea liberă a religiei".

Semnatarii leagă aceste acțiuni de o serie de consecințe suferite de membrii serviciului și de familiile acestora, inclusiv dificultăți financiare, suferință emoțională, afecțiuni fizice și, în unele cazuri, lipsa de adăpost și moartea.

În angajamentul lor, subsemnații se angajează să își tragă liderii la răspundere prin mijloace morale și legale. Aceștia își exprimă intenția de a reconstrui încrederea prin demonstrarea faptului că liderii nu pot ignora drepturile constituționale sau legile pentru câștiguri politice.

Semnatarii includ o gamă diversă de grade și poziții, de la ofițeri de rang înalt la personal înrolat, în diferite ramuri ale armatei SUA.