ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu siguranță nu este normal ca tinerii sportivi să sufere de stop cardiac sau să moară în timpul meciurilor, dar anul acesta se întâmplă.
 
Toate aceste atacuri de cord și decese au survenit la scurt timp după ce au primit vaccinul anticovid. Deși este posibil ca acest lucru să se întâmple și în cazul persoanelor care nu au primit vaccinul, totuși, numărul total indică în mod clar singura cauză evidentă.

Așa-zișii profesioniști din domeniul sănătății care conduc programele de vaccinare COVID din întreaga lume continuă să repete că "vaccinul COVID este un vaccin normal, sigur și eficient".

Așadar, ca răspuns la declarația lor, iată o listă în continuă creștere a tinerilor sportivi care au avut probleme medicale majore în 2021 după ce au primit unul sau mai multe vaccinuri. Inițial, multe dintre acestea nu au fost raportate. Știm că mulți oameni au fost sfătuiți să nu spună nimănui despre reacțiile lor adverse, iar mass-media nu le-a raportat. Acestea au început să se întâmple după primele vaccinări COVID.
 
Mass-media mainstream încă nu le raportează pe cele mai multe, dar știrile sportive nu pot ignora faptul că jucătorii de fotbal și alte vedete se prăbușesc în mijlocul unui meci din cauza unui atac de cord. Mulți dintre aceștia mor - aproximativ 50%, potrivit site-ului goodsciencing.com.


 
Lista cu sportivii care au suferit reacții adverse sau chiar moartea la scurt timp după vaccinarea anticovid, poate fi accesată AICI, ordonată cronologic, pe lunile anului. 
 
Iată câteva dintre afecțiunile raportate la sportivi:

  • Atac de cord sau stop cardiac
  • Cheaguri de sânge sau tromboză
  • Accident vascular cerebral
  • Bătăi neregulate ale inimii
  • Aritmie
  • Neuropatie
  • Moarte

„Lista sportivilor decedati in urma vaccinarii anti-covid tot creste. In vremuri normale, aceste vaccinuri ar fi fost retrase demult de pe piata.

Sportivii sunt cumva in luminile rampei, dar oamenii obisnuiti care sufera efecte adverse nu se vad si acestia sunt cu mult mai multi. Dar oamenii obisnuiti nu fac O STIRE. 

Presa, mai nou, nu vorbeste nici despre sportivi. Pentru ca presa a incetat sa existe.

OAMENII MOR DE LA VACCIN!!!! Nu puteti ascunde asta, numai un orb nu vede asta. Deschideti linkul si vedeti-i pe toti, cu nume si prenume, cu cauza decesului si explicati-mi de ce mor. De ce pana acum un an nu erau astfel de probleme in lumea sportului?

Ma atentioneza facebook ca e stire falsa. Pai mergeti pe google si cautati ce sportiv vreti din lista aia. O sa gasiti stiri despre el, ba ca a murit, ba ca a facut stop cardiac, ba ca a colapsat pe teren. Ce e fals aici? Moartea oamenilor tineri si sanatosi e falsa? Nu va e rusine, criminalilor?”, a comentat Adriana Vitan Balint.