ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


48% dintre americani cred că președintele Joe Biden nu este „apt din punct de vedere mental” să-și facă treaba, transmite Ziarul Bursa, citând publicația ZeroHedge.

Reprezentantul Texasului, Dr. Ronny Jackson, într-o scrisoare, semnată de 37 dintre colegii săi republicani din cadrul Congresului, avertizează că "declinul mental și uitarea președintelui Biden au devenit mai evidente în ultimii doi ani" și îl îndeamnă pe bărbatul în vârstă de 79 ani să facă un test de aptitudini cognitive (la fel cum a făcut fostul președinte Donald Trump).

"Colegii mei și cu mine îi cerem din nou președintelui Biden să fie supus imediat unui examen formal de screening cognitiv, cum ar fi Evaluarea Cognitivă de la Montreal", a afirmat Ronny Jackson.

„În calitate de fost medic pentru trei președinți ai Statelor Unite, știu ce este nevoie mental și fizic pentru a îndeplini sarcinile de comandant șef și șef de stat.

Joe Biden mi-a demonstrat continuu mie și lumii că ceva nu este în regulă. Poporul american merită să aibă încredere absolută în capacitatea cognitivă a președintelui lor", a agăugat Jackson.

Un sondaj recent realizat de Politico a arătat că 48% dintre americani cred că președintele nu este apt din punct de vedere mental să-și exercite funcția.
 

„Americanii au o problemă. Butonul nuclear și ordinul de război sunt la îndemâna unei persoane cu probleme cognitive grave - 48% dintre americani consideră că Joe Biden nu e apt din punct de vedere mental să își facă treaba. Un număr de 38 de parlamentari americani au cerut expertizarea sa din punct de vedere cognitiv. Cam cu așa ceva se luptă lumea contra fioroșilor talibani și contra lui Putin, a comentat Av. Gheorghe Piperea.