ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Michael Yeadon a făcut apel la publicul său internațional să lupte împotriva tiraniei totalitare și a agendei de depopulare, potrivit LifeSiteNews.

În timpul celei de-a 66-a adunări a Consiliului Mondial pentru Sănătate, care a avut loc luni, 21 noiembrie 2022, Yeadon a declarat că „tirania totalitară și, cel mai probabil, depopularea se află în mintea grupului de oameni malefici care conduc escrocheria numită pandemia Covid-19". 

„Ceea ce ni se spune nu este cu siguranță adevărat", a declarat Yeadon. „Iar întrebarea de orice nuanță este de fapt cât de rău ne mint ei." 

Fostul director executiv britanic de la Pfizer a sugerat că „se întâmplă ceva îngrozitor" : un motiv important pentru  a lupta împotriva acestei tiranii totalitare. 

„Nu pot ajunge decât la oamenii care se află la acest apel", a spus Yeadon. „Să spunem că aveți zece persoane în rețeaua dumneavoastră. Ei nu sunt la acest apel. Nu voi ajunge niciodată la ei. Ei nu vor auzi niciodată de mine. Mass-media mainstream nu le va spune niciodată adevărul. Sunteți doar voi, cei care puteți ajunge să împrăștiați apelul meu". 

„Așa că încercați să-i convingeți și pe alții, mențineți-vă cunoștințele la zi, luați aminte la minciunile lor” a continuat omul de știință britanic. „Pentru că eu cred că unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le-am spus accidental a fost: "Care este șansa  ca oficialii din domeniul sănătății publice și guvernele voastre să vă mintă în legătură cu ceva care v-ar putea costa viața?" 

Al doilea pas al lui Yeadon pentru a lupta împotriva tiraniei este „să refuzi identificarea digitală obligatorie". 

El a subliniat că „dacă suficient de mulți dintre noi pur și simplu refuzăm, ne încrucișăm brațele și [spunem] că nu vom face asta, atunci nu vor putea reuși, dar vor face lucrurile incomode". 

„Așa că refuzați buletinul digital obligatoriu, chiar dacă vă deranjează", a îndemnat el.  

"Dacă vi se spune, de exemplu, că ducem lipsă de carne și ouă și că trebuie să introducem un sistem de raționalizare", la care veți putea avea acces doar cu un ID digital, „vă sugerez cu tărie să îl respingeți și mai bine să nu aveți carne și ouă", a declarat Yeadon.

„Vă promit că, dacă lăsați să se întâmple asta, va fi carne și ouă astăzi, toate alimentele mâine și totul la anul." 
 
 Al treilea pas, potrivit lui Yeadon, este  să refuzăm vaccinurile genetice

„Ceea ce fac eu este să condamn fără echivoc vaccinurile genetice COVID-19. Acum nu mai am încredere în niciun produs din această industrie care a fost aprobat recent, și asta pentru că mă tem că autoritățile de reglementare a medicamentelor de pretutindeni sunt corupte [...]" 

Al patrulea pas al lui Yeadon este să refuze monedele digitale ale băncilor centrale (CBDC). 

El a explicat diferența dintre utilizarea unui card de credit sau de debit și un CBDC pentru a arăta de ce sunt atât de periculoase: 

Atunci când plătiți ceva folosind un card de debit sau de credit, computerul comerciantului doar vă întreabă: Este acest deținător de card bun pentru bani? Nu trimite tot inventarul a ceea ce cumpărați către un computer central și nu cere autorizație. Ei întreabă pur și simplu: "Aveți 90 de dolari sau 100 de lire sterline pentru această tranzacție?". 
 
Cu monedele digitale, însă, "[t]e verifică: Mike a mâncat deja trei cârnați săptămâna aceasta? Este prea departe de casă? A spus lucruri rele despre guvern? Și acest lucru se poate face în timp real, motiv pentru care este nevoie de 5G, de  dimensiunile sale gigantice și de viteza sa [...]" 
 
Cel de-al cincilea pas al său este lupta împotriva eliminării banilor lichizi 

Yeadon i-a îndemnat pe ascultători să „facă fiecare tranzacție pe care o puteți face" cu bani lichizi - „chiar dacă sacrificați obținerea a 1% din banii de pe cardul dumneavoastră, care este mita pentru a vă menține agățați în acel sistem." 

Mai mult, omul de știință britanic a spus că pentru elite nu este vorba doar de bani și control, ci că acestea au, de asemenea, interesul de a reduce „dimensiunea populației umane". 

Mă gândesc la aceste fundații foarte vechi în care familiile [bogate] au lucrat cu, știți, oameni care au o viziune care este de a duce lumea în această direcție a totalitarismului, transumanismului și a depopulării.  Și treptat, pe o perioadă lungă de timp, probabil prin intermediul WEF și a altor câteva acronime din trei și patru litere, au plantat practic oameni, oameni de sprijin, i-au plantat în poziții în marile [corporații], în guverne, în mediul academic și în mass-media [...].
 
Când a fost întrebat despre efectele potențiale ale injecției COVID-19 asupra fertilității, Yeadon a spus că nu toate dozele de vaccin au exact același conținut, ceea ce ar explica de ce există o „gamă uriașă de efecte adverse" 

„Cred că ar trebui să existe un risc - nu îl pot cuantifica exact, dar cu siguranță este un risc pe care nu ai vrea să ți-l asumi - de a pierde un copil prematur sau de a nu rămâne însărcinată deloc.

Yeadon a spus că acum crede că este posibil ca injecțiile COVID să fie „parte a reducerii populației". 

Mai mult, omul de știință britanic a spus că "pandemia" Covid-19 a fost planificată cu mult înainte de a se întâmpla.  

„Și am dovezi absolute pe care le puteți găsi online, pentru cel puțin 25 de ani de planificare, măsuri de control al pandemiilor virale", a declarat Yeadon, adăugând că „aceste lucruri se lovesc de schimbările climatice și de presupusa suprapopulare". 
 
 
 VIDEO: