ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii se întâlnesc în unitate sâmbătă, 2 octombrie, la ora 16:00, în Piața Victoriei, la un protest împotriva tiraniei covidiene și pentru Libertate. Cel puțin 4 asociații care au militat pentru drepturile românilor în starea de alertă își dau mâna pentru organizarea marii manifestații de sâmbătă: Calea Neamului, Starea de Libertate, Legitimă Apărare și NEAM UNIT.

„Pentru ca ei să nu ne închidă, trebuie să-i închidem noi pe ei!”, spune Mihai Târnăveanu în prezentarea unei filmări realizate de Asociația „Calea Neamului”. VIDEO:

Același Mihai Târnoveanu ne spune că nu ne trebuie 500 de motive pentru a ne mobiliza să ne apărăm libertatea. E suficient să privim ce pregătesc guvernanții pentru copiii noștri: vaccinare fără acordul părinților și „salvarea” prin îndoctrinare a copiilor de propriii lor părinți. VIDEO: 

Și Legitimă Apărare a făcut azi o filmare în fața Guvernului cu o pancartă conținând mesajul „Libertate. Fără pașapoarte! Protest sâmbătă, 2 oct., ora 16. PIAȚA VICTORIEI”. VIDEO: