ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Italia, sub conducerea premierului Mario Draghi, a adoptat un program de segregare a vaccinului COVID, care va lăsa fără loc de muncă până la 500 000 de italieni cu vârsta de peste 50 de ani pentru că nu s-au vaccinat, scrie LifeSite News.

Programul Super Green Pass, care a intrat în vigoare în ianuarie, nu permite prezentarea unui test COVID negativ pentru a participa la activități sociale, deși precedentul Green Pass permitea acest lucru.

De ieri a intrat în vigoare un nou mandat de vaccinare obligatorie care s-a extins la toți italienii cu vârsta de peste 50 de ani, iar aceștia trebuie să prezinte un Super Green Pass pentru a putea merge la servici.

Vorbind despre programul de vaccinare obligatorie pentru cei de peste 50 de ani, Draghi a spus că italienii nevaccinați de această vârstă trebuie să fie vaccinați pentru a "reveni în societate alături de noi toți", lăsând astfel să se înțeleagă că nu îi consideră pe cei nevaccinați ca fiind "parte a societății".
 
Cei care au peste 50 de ani vor fi amendați cu 100 de euro dacă nu se vaccinează.

Walter Ricciardi, un consilier al Ministerului italian al Sănătății, a declarat pentru ziarul La Repubblica că sistemul Green Pass "trebuie menținut pentru tot anul 2022" și că acesta trebuie să fie unul dintre "pilonii noii normalități".
 
VIDEO: