ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un interviu extraordinar în care doctorul american James Thorp discută despre impactul vaccinului în rândul femeilor gravide a fost promovat pe Twitter, apoi publicat de The Epoch Times.

Thorp este medic ginecolog și specialist în medicină fetală care consultă peste 8.000 de pacienți pe an. El spune că citirea extensivă a datelor disponibile l-a convins că a face presiuni asupra femeilor însărcinate pentru a primi vaccinurile genetice COVID-19 este „inconștiență pură".

„De ce ar vrea [Pfizer] să blocheze ceva timp de 75 de ani? Nu merită fiecare cetățean al lumii să știe ce a fost pentru că, până atunci, s-au făcut miliarde de vaccinuri în toată lumea?", întreabă el.

Ulterior semnalează  „avalanșa de date” care confirmă efectele advserse care l-au îngrijorat de-a lungul timpului în perioada pandemiei, și imediat după apariția vaccinurilor și faptul că lipsa de profesionalism a Pfizer a fost strigătoare la cer. 

„Au șters în mod fraudulos rezultatele oribile ale vaccinului în studiile de toxicologie reproductivă", susține Thorp. „Guvernul britanic oficial recomandă acum în mod specific ca vaccinurile să nu fie folosite în timpul sarcinii și să nu fie folosite în timpul alăptării".

Amintește, de asemenea faptul că inclusiv CDC sau alte instituții uriașe de sănătate, sunt „corupte”.

"Guvernul federal, CDC și FDA - sunt corupți. Au stat pe acele date", spune Thorp

„Am văzut atât de multe avorturi spontane. Am văzut multe malformații. Am văzut și mai multe defecte cardiace. Mult mai multă preeclampsie și travaliu prematur."

Filmul poate fi vizionat integral AICI.

Un scurt fragment VIDEO mai jos: