ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un articol de pe creativedestructionmedia a fost prezentată de curând, printr-o scurtă recenzie, cartea lui Ed Dowd, „Cauza necunoscută". 

Dowd este un fost director executiv al Black Rock, un investitor de succes și analist pe Wall Street, care are un talent deosebit pentru a examina și a grupa dovezi pentru tendințe - bune și rele. 

Gavin De Becker a scris continuarea și știe cum să filtreze informațiile și să protejeze indivizii de violență. El este autorul cărții „Darul fricii", o carte care vă poate învăța cum să analizați potențiala violență din viața dumneavoastră și să vă protejați. 

„Cauza necunoscută" este cel mai convingător argument de până acum pentru scoaterea imediată de pe rafturile farmaciilor și depozitelor Guvernelor din întreaga lume a acestor așa-zise vaccinuri PHARMA. Data viitoare când cineva respinge analiza beneficiilor/riscurilor pentru administrarea acestor vaccinuri, fie ele obligatorii sau nu, spuneți-i să citească această carte și să reflecteze. 
 
 Cause Unknown': The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022 (Children's Health Defense): Dowd, Ed, de Becker, Gavin, Kennedy, Robert Jr. F.: 9781510776395: Amazon.com: Books

Dowd a adunat dovezi de necontestat

 

„Data viitoare când oficialii guvernamentali sunt implicați în luarea unor decizii politice care vă afectează sănătatea sau sunt în favoarea plasării sănătății suveranității naționale în subordinea Organizației Mondiale a Sănătății, spuneți-le să citească această carte. 

L. Tood Wood și cu mine am făcut reportaje despre pandemie, despre vaccinuri, despre ramificațiile lor dăunătoare și despre politica care împinge aceste "așa-zise" vaccinuri. Am relatat ceea ce mulți din alma mater a mass-mediei moștenite de mine au ales să nu facă. 

Dowd a adunat o multitudine de informații și le-a împachetat într-un mod care reprezintă o bază bazată pe dovezi de excepție pentru orice procuror în cazurile penale și avocați în cazurile civile pentru argumentele lor de deschidere și de închidere pentru a opri aceste vaccinuri și pentru a trage la răspundere PHARMA și pe cei de la putere,.

Concluzia este cine cunoștea aceste informații și, fie prin acte de comision, fie prin omisiune, a ales să nu facă nimic pentru a opri această parodie globală de rușine și distrugere. ”
 
O altă descriere mai consistentă poate fi consultată AICI, redăm și noi o parte din ea:
 

„Ce a cauzat această creștere istorică a numărului de decese în rândul tinerilor?
Ce a cauzat trecerea de la persoanele în vârstă, care se așteaptă să moară, la persoanele tinere, care se așteaptă să continue să trăiască?
 
Nu este vorba de COVID, desigur, deoarece știm că COVID nu este o cauză semnificativă de deces la tineri. Diverse părți interesate opinează cu privire la ceea ce ar putea cauza această epidemie de decese subite și neașteptate, dar "CAUZĂ NECUNOSCUTĂ" nu opinează sau speculează. Faptele pur și simplu sunt, iar matematica pur și simplu este.
 
Cartea începe cu o privire atentă la realitatea umană reală din spatele statisticilor, iar atunci când vezi persoanele care sunt reprezentate de termenul sec de Exces de mortalitate, este dificil să accepți atât de multe morți subite și neașteptate ale tinerilor sportivi, cunoscuți ca fiind cei mai sănătoși dintre noi. În mod similar, atunci când o mulțime de adolescenți și tineri adulți sănătoși mor în somn fără un motiv evident, se prăbușesc și mor în timpul unei excursii în familie sau cad morți în timp ce fac sport, acest lucru ridică de la sine o preocupare imediată pentru sănătatea publică. Sau cel puțin așa era odată.
 
Întrebați-vă dacă vă amintiți să fi văzut acest gen de lucruri petrecându-se în timpul vieții dumneavoastră - în liceu? În liceu? În facultate? De câte ori ați auzit în viața dvs. de un artist care a murit pe scenă în mijlocul spectacolului? Experiența ta de viață și intuiția ta îți vor spune că ceea ce urmează să vezi nu este normal. 
 
Sau cel puțin nu era normal înainte de 2021.”