ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 26 octombrie 2022, subsecretarul de stat Raed Arafat, responsabil principal al măsurilor draconice antiumane din România ultimilor ani, a participat la Bruxelles la un așa-zis „laborator Disinfo” despre „pandemie”, cu un oarecare Sorin Ioniță ca aplaudac personal în sală.

În prezentarea sa, Arafat s-a victimizat ca o cocotă masculină și a atacat fără drept de apel personalități care i-au contestat „performațele”, între care maestrul Ion Cristoiu, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dana Budeanu și Monica Pop.

Pentru că de cele mai multe ori astfel de „laboratoare”, cum este și așa-numitul Larics al cetățeanului moldovean Dan Dungaciu, sunt ele însele surse de dezinformare ordinară, nici Arafat nu s-a dezmințit la Bruxelles de la astfel de practici.

El a uitat, de exemplu, să amintească în monologul său cum a tratat presa interesată firesc de demersurile lui totalitare.

Astfel, tartorul pandemiei nu doar a cenzurat adevărul, ci a mers până la eliminarea fizică a ziarișilor incomozi: Raed Arafat a fost filmat asmuțind agenții SPP asupra unui reporter al televiziunii România TV care îl întreaba despre platforma privind așa-zisa „combatere a dezinformării” în presa online: „Cenzura presei nu există, asta e interpretarea d-voastră”, a strigat el, urmat de un „LUAȚI-L DE-AICI!” Vedeți aici VIDEO.

În timpul plandemiei a mai avut astfel de reacții putiniste și la fel a apelat la ofițerul SPP-ist ca la o „gorilă”. „N-AVEȚI PIC DE BUN SIMȚ!” Așa a răspuns Arafat unei jurnaliste RTV care l-a întrebat firesc despre cerințele protestatarilor din 70 de localități ale țării. Vedeți Filmarea completă de la Romania TV cu Arafat deranjat de întrebarea privind Protestele din România prin care i se cere DEMISIA. Arafat își muștruluiește și SPP-istul pentru ca nu e „protejat” de presa!!!

Noi am comentat: Ce să vedeți? Raed (Ceaușescu) Arafat s-a supărat

Cu o oarecare întârziere, „laboratorul” a publicat filmarea de la „prelegerea” „savantă” a bietei victime din capul la masa cenzurii și ticăloșiei sistemului covidist. VIDEO în limba engleză:

Vedeți și LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews